Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmurlu, öğle saatlerinde Van ile Hakkari'nin doğu ilçelerinin hafif kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgeler ile güneydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle değişik yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelede buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

SİS VE PUS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile güneydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 11

EDIRNE Parçalı ve az bulutlu, sabah  saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 6

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 7

KOCAELİ Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde pus ve sisli 11

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHISAR Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 4

AYDIN Az bulutlu ve açık 15

IZMIR Az bulutlu ve açık 14

MUĞLA Az bulutlu ve açık 13

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 14

ANAMUR Az bulutlu ve açık 16

ANTALYA Az bulutlu ve açık 16

MERSIN Az bulutlu ve açık 15

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKSARAY Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sisli 6

ANKARA Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 9

ESKISEHIR Parçalı az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sisli 4

KONYA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 6

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sisli 6

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sisli 7

KARABUK Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sisli 7

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 9

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

GIRESUN Çok bulutlu 10

SAMSUN Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu 10

TOKAT Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 6

TRABZON Çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 10

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Van ve Hakkari'nin doğu ilçelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BINGOL Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 4

ERZINCAN Parçalı çok bulutlu, kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde pus ve sisli 0

ERZURUM Parçalı çok bulutlu, kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli -1

MALATYA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sisli 3

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu, doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 8

DIYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sisli 7

GAZIANTEP Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 8

SANLIURFA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 9

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğu, akşam saatlerinden sonra güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, gece ve sabah saatlerinde orta.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu; Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0