Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
16.01.2015 - 08:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Batı Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Muğla, Konya, Kayseri, Aksaray, Sivas, Ordu ve Tokat çevreleri ile Eskişehir'in doğu Ankara'nın güney ve batı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Muğla ve Ordu çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ UYARISI: Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

SİS VE PUS UYARISI: İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu 6

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu 7

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu 8

KOCAELİ Parçalı ve çok bulutlu 8

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, Muğla çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 12

KÜTAHYA Parçalı ve çok bulutlu 3

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 10

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu 14

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

K.MARAŞ Parçalı ve çok bulutlu 8

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu 15

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Konya, Kayseri, Aksaray ve Sivas çevreleri ile Eskişehir'in doğu, Ankara'nın güney ve batı kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde güney ve batı kesimleri hafif kar yağışlı geçecek, yer yer pus ve sis bekleniyor. 4

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde doğu kesimleri hafif kar yağışlı geçecek, yer yer pus ve sis bekleniyor. 1

KIRIKKALE Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 0

KONYA Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı geçecek, yer yer pus ve sis bekleniyor. 4

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus bekleniyor. İç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sis ve puslu 3

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sis ve puslu 3

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sis ve puslu 4

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sis ve puslu 7

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu 2

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 10

TOKAT Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 4

TRABZON Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

ELAZIĞ Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 3

ERZİNCAN Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 0

ERZURUM  Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -2

MALATYA Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 2

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, doğusunun akşam saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

DİYARBAKIR Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 5

KİLİS  Parçalı ve çok bulutlu 6

SANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu 8

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, batısı kuzeybatıdan, öğleden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Güney Ege'nin güneyi çok bulutlu ve yağmurlu; Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, öğleden sonra güneyi 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m güneyi öğleden sonra 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu; Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, öğleden sonra güneydoğudan 2 ila 4, akşam 5, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, akşam batısı 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: iyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve kar yağışlı; Rüzgâr: batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0