Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
15.01.2015 - 08:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Batı Akdeniz, Güney Ege, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Erzurum, Muş, Bingöl, Gümüşhane, Bayburt, Tokat, Sivas, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Uşak, Afyonkarahisar, Konya, Bursa, Yalova ve İstanbul çevreleri ile Adana'nın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Göller yöresi, Erzurum, Muş, Bingöl, Sivas, Tokat, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile gece saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Konya çevreleri ve Güneydoğu Anadolunun kuzeyinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Güneydoğu Anadolu'da 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ UYARISI: Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

SİS VE PUS UYARISI:  İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Marmara'nın güneyinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor. Sis hadisesinden dolayı meydana gelecek görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra İstanbul, Yalova ve Bursa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneyinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli zamanla parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 9

EDİRNE Parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli 9

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli zamanla parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 9

KOCAELİ Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 11

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, güneyi ile öğle saatlerinden itibaren Uşak çevrelerinin yağmurlu, gece saatlerinden sonra Afyonkarahisar çevrelerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli, öğle saatlerinden itibaren güneyi, gece saatlerinden sonra il geneli karlakarışık yağmur ve kar yağışlı 5

İZMİR Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimleri yer yer puslu ve sisli 13

KÜTAHYA Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimleri yer yer puslu ve sisli 6

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay çevreleri ile Adana'nın doğu ilçeleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, göller yöresinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, doğu ilçeleri sağanak yağışlı 14

ANTALYA Çok bulutlu, hafif almak üzere yağmur ve sağanak yağışlı 15

K.MARAŞ Parçalı az bulutlu zamanla parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı 9

MERSİN Parçalı bulutlu 14

İÇ ANADOLU

Genellikle parçalı ve az bulutlu, Kuzeydoğusu parçalı ve çok bulutlu, Sivas çevreleri ile gece saatlerinden sonra Konya çevrelerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli 4

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli 0

KIRIKKALE Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli 2

KONYA Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli gece saatlerinden sonra il geneli karlakarışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı 6

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BOLU Parçalı ve az bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli 4

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli 2

KARABÜK  Parçalı ve az bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli 7

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Tokat, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇORUM Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli 1

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 12

TOKAT Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu ,bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere puslu ve sisli, akşam saatlerinden sonra kar yağışlı 5

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 13

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, güney ve batısı ile Erzurum, Muş ve Bingöl çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

ELAZIĞ Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmurlu 5

ERZİNCAN Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3

ERZURUM  Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 0

MALATYA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmurlu 4

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinden sonra kuzeyinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu, çok bulutlu ve yağmurlu, gece saatlerinden itibaren yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 7

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 6

KİLİS  Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 8

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 9

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 zamanla 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 gece 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, Rüzgar: batı ve güneybatı zamanla kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, sabah saatlerinde orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Güney Ege'nin güneyi sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatı, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4, Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve Doğu Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: iyi, yağışta orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu; Rüzgâr: batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0