Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
14.01.2015 - 08:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışlar Antalya'nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; Akdeniz kıyı kesimi ile zaman zaman Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Antalya'nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

  • KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • ÇIĞ UYARISI: Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BİLECİK Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 4

BURSA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 9

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu 7

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 8

EGE 

Parçalı ve çok bulutlu, Aydın ve Muğla çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 5

DENİZLİ Parçalı ve çok bulutlu 9

İZMİR Parçalı bulutlu 13

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

AKDENİZ 

Parçalı, batısı çok bulutlu, Antalya çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya'nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Mersin ve Antalya'nın batı kıyılarında doğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 15

ANTALYA Çok bulutlu, batı ilçeleri yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 17

K.MARAŞ Parçalı ve az bulutlu 8

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu 15

İÇ ANADOLU 

Genellikle parçalı ve az bulutlu, güneybatı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 5

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 3

KONYA Parçalı ve çok bulutlu 4

NİĞDE Parçalı ve az bulutlu 6

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 6

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 6

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 7

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 9

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 7

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 12

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 8

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 12

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

ERZİNCAN Parçalı ve az bulutlu 3

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 1

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 5

VAN Parçalı ve az bulutlu 4

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı ve az bulutlu 10

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 7

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 6

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 10

DENİZLERDE HAVA

Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden sonra güneyden 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğu, batısı güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden sonra güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, sabah saatlerinde orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Güney Ege'nin güneyi sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, akşam saatlerinden sonra 2 ila 4, Güney Ege'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinden sonra 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Batı Akdeniz'de ilk saatlerde kuvvetli olmak üzere Batı ve Orta Akdeniz sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 5 ila 7, akşam saatlerinden sonra 4 ila 6, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7, öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 2,5 ila 3,5m, Görüş: Orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu; Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0