Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Samsun, Hatay, K.Maraş, Osmaniye, Bayburt ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bayburt ve Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Yurdun kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı, zamanla Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli, Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Marmara, Kuzey ve İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile akşam saatlerinde bölgenin doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BILECIK Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3

BURSA Parçalı ve çok bulutlu 7

EDIRNE Parçalı bulutlu 6

ISTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu 8

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHISAR Parçalı ve az bulutlu 3

DENİZLİ Parçalı ve az bulutlu 9

IZMIR Az bulutlu 9

KUTAHYA Parçalı ve az bulutlu 1

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusu çok bulutlu, Hatay, K.Maraş ve Osmaniye çevrelerinin akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu 14

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 16

MERSIN Parçalı ve çok bulutlu 15

OSMANIYE Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak 13

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu 4

ESKISEHIR Parçalı ve çok bulutlu 1

KIRSEHIR Parçalı ve çok bulutlu 5

KONYA Parçalı ve çok bulutlu 6

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı 2

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu 5

KARABUK Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı 2

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu 7

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Samsun çevreleri yağmur, öğle ve akşam saatlerinde Bayburt ile gece saatlerinde Artvin çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GIRESUN Parçalı ve çok bulutlu 9

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu 9

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 3

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 8

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Malatya, Iğdır ve Elazığ çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZINCAN Çok bulutlu, karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı 6

ERZURUM Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 1

MALATYA Çok bulutlu ve öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 7

TUNCELI Çok bulutlu, karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı 5

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 9

GAZIANTEP Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 9

KILIS Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 9

SANLIURFA Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 10

DENİZLERDE HAVA

Orta Karadeniz'de fırtına bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu; Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5; doğusunda 6 ila 8; Doğu Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra batısında 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m; Orta Karadeniz'de 3,0 ila 4,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m; Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, güneyinde 3 ila 5, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, güneyinde öğle saatlerinde 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m; güneyi 2,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmurlu; Rüzgâr: Güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0