Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
26.12.2014 - 08:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre iç ve doğu bölgelerin az bulutlu ve açık, batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Marmara ve Kıyı Ege ile Manisa, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde ve Balıkesir'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde ve Balıkesir'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (lokal su baskını vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS HADİSESİ UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (karayolu ulaşımında gizli buzlanma, ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimleri ile zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra Balıkesir'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Avrupa yakası ile akşam saatlerinden itibaren il geneli yağmur ve sağanak yağışlı 15

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile akşam saatlerinden itibaren Manisa ve Denizli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı, zamanla çok bulutlu 9

DENİZLİ Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 12

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; gece saatlerinde sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 15

MANİSA Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 11

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Antalya çevreleri ile gece saatlerinden sonra Burdur çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 18

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 16

MERSİN Az bulutlu ve açık 18

OSMANİYE Az bulutlu ve açık 16

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 10

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 8

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 9

KONYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 10

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 10

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 14

KARABÜK  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 9

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

GİRESUN Az bulutlu ve açık 16

SAMSUN Az bulutlu ve açık 17

TOKAT Az bulutlu ve açık 9

TRABZON Az bulutlu ve açık 16

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZURUM  Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer puslu ve sisli 4

MALATYA Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer puslu ve sisli 9

MUŞ Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer puslu ve sisli 1

TUNCELİ Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer puslu ve sisli 8

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer puslu ve sisli 9

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer puslu ve sisli 9

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 11

SİİRT  Az bulutlu ve açık 9

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, batısı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, batısı kuzeydoğudan 2 ila 4, akşam batısı kuzeybatıdan 5, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, sabah doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4, gece 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, akşam 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, akşam kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege'de batı ve güneybatıdan, akşam kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4, sabah 5, Güney Ege'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4, akşam saatlerinden itibaren 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, sabah kuzeyi, akşam güneyi 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan, akşam saatlerinden itibaren batısı güneybatıdan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, doğusu 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m doğusu 1,0 ila 2,0m, yer yer 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı güneyden 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0