Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
19.12.2014 - 08:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Adana'nın doğusu, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Düzce, Kastamonu, Karabük, Tokat, Ardahan, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevreleri ve bu sabah ilk saatlerde Denizli çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçeleri ve Anamur çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Sivas, Kayseri, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Elazığ, Bingöl, Ardahan, Bitlis, Şırnak ve Hakkari'nin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. 

RÜZGAR: Güney ve güneydoğu, kuzeybatı kesimler ile Akdeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS HADİSESİ UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ÇANAKKALE Parçalı bulutlu 14

EDİRNE Parçalı bulutlu 10

İSTANBUL Parçalı bulutlu 12

KIRKLARELİ Parçalı bulutlu 10

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Denizli çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 7

AYDIN Parçalı bulutlu 16

DENİZLİ Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde yağmurlu 12

İZMİR Parçalı bulutlu 14

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Adana'nın doğu ilçeleri, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde Antalya'nın doğu ilçeleri ve Anamur çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde sağanak yağışlı 19

ANTALYA Parçalı bulutlu, bu sabah ilk saatlerde doğu ilçeleri sağanak yağışlı 20

BURDUR Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 9

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde sağanak yağışlı 18

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Sivas ve Kayseri çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 7

ESKİŞEHIR Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 7

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 7

SİVAS Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karlakarışık yağmur ve kar yağışlı 6

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Düzce, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde yağmurlu 11

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde yağmurlu 8

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde yağmurlu 10

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu,Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin aralıklı yağışlı gececeği tahmin ediliyor, Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karlakarışık yağmurlu şeklinde olacağı bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GİRESUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 13

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 13

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmurlu 9

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmurlu 12

DOĞU ANADOLU

Parçalı, zamanla çok bulutlu, batısı ile Ardahan, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM  Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 2

IĞDIR Parçalı ve çok bulutlu 8

MALATYA Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 7

VAN Parçalı ve çok bulutlu 5

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ve Diyarbakır çevreleri ile gece saatlerinden sonra Batman ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı ve çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 8

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatı zamanla güneybatıdan 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4, ilk saatler batısı 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, batısı 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğu zamanla güneyli yönlerden 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, güneyi sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatı, kuzeyinde kuzeydoğudan 2 ila 4 sabah kuzeyinde 3 ila 5 kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 sabah doğusunda 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: batı ve kuzeybatı zamanla doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, siste zayıf.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0