Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
17.12.2014 - 08:42 Son Güncelleme: 17.12.2014 - 08:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile zamanla Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Eskişehir, Zonguldak, Düzce, Bolu, Bartın ve Karabük çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Edirne, Çanakkale, Balıkesir'in batı kesimleri ile zamanla Kıyı Ege ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, batı kıyılarda yağış anında zaman zaman kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Batı kıyılarımızda görülecek yağmur ve sağanak yağışların; öğle saatlerinden sonra Edirne, Çanakkale, Balıkesir'in batı kesimleri ile zamanla Kıyı Ege ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Lokal su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS HADİSESİ UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin batısının zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Edirne, Çanakkale ile Tekirdağ ve Balıkesir'in batı kesimlerinde, gece saatlerinde Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde güney ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi tahmin edilmektedir..

BURSA Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 15

EDİRNE Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra ve gece saatlerinde kuvvetli olması beklenmektedir. 13

İSTANBUL Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Avrupa Yakası ile zamanla il geneli yağmurlu 15

KIRKLARELİ Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçecek. Yağışların; gece saatlerinde kuvvetli olması beklenmektedir. 13

EGE

Çok bulutlu, Kıyı Ege ile zamanla bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHISAR Çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 8

DENİZLİ Çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 12

İZMİR Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuzey kıyıları ile akşam saatlerinden sonra il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. 16

KÜTAHYA Çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 9

AKDENİZ

Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Antalya çevreleri ile gece saatlerinden sonra bölgenin batısının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Çok bulutlu 20

ANTALYA Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 18

HATAY Parçalı zamanla çok bulutlu 14

MERSİN Çok bulutlu 20

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Eskişehir çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu 7

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu 6

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu geçecek. Bu sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 8

KONYA Parçalı ve çok bulutlu 6

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece saatlerinden sonra Zonguldak, Düzce, Bolu, Bartın ve Karabük çevrelerinin yağmurlu geçeceği bekleniyor. Bu sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu 10

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu 12

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu 11

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu 13

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

CORUM Parçalı zamanla çok bulutlu 7

SAMSUN Parçalı zamanla çok bulutlu 17

TOKAT Parçalı zamanla çok bulutlu 10

TRABZON Parçalı zamanla çok bulutlu 17

DOĞU ANADOLU

Parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu 3

HAKKARİ Parçalı ve çok bulutlu 7

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu 11

VAN Parçalı ve çok bulutlu 7

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATMAN Parçalı, zamanla çok bulutlu 13

DİYARBAKIR Parçalı, zamanla çok bulutlu 14

GAZİANTEP Parçalı, zamanla çok bulutlu 12

ŞANLIURFA Parçalı, zamanla çok bulutlu 15

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz'in batısı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4, batısı güneybatıdan 5, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta, siste zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, yağmurlu, Rüzgar: güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu, sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 4 ila 6, akşam 3 ila 5, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 4 ila 6, akşam güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve sisli, Rüzgâr: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, siste zayıf.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0