Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
11.12.2014 - 08:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir, Konya ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'in kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla çevreleri, İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve doğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetli (40-70 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Muğla çevreleri, İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ( ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ( çatı uçması, direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

BİLECİK Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 14

EDİRNE Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 9

İSTANBUL Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 13

KIRKLARELİ Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 10

EGE

Çok bulutlu, Kıyı Ege ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu 13

AYDIN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 19

DENİZLİ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren güney kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. 16

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Antalya çevreleri ile zamanla bölgenin batısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu 20

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; gece saatlerinde batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. 17

HATAY Parçalı ve çok bulutlu 16

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu 20

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Eskişehir, Konya ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu 14

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu 12

KIRŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu 13

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu 13

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 13

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 14

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu 16

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 13

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ORDU Parçalı ve çok bulutlu 17

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 16

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 15

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 17

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu 11

ERZURUM  Parçalı ve çok bulutlu 6

IĞDIR Parçalı ve çok bulutlu 11

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu 11

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı ve çok bulutlu 13

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 13

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 13

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu 14

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege'nin güneyi ile Batı Akdeniz'de gece saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına, Güney Ege ile Orta ve Batı Akdeniz'de fırtına, Kuzey Ege ile Doğu Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, batısı akşam yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, öğleden sonra kuzeydoğudan 3 ila 5, Doğu Karadeniz' de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, öğleden sonra 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, Rüzgar: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, gece 6, güneyi güneydoğudan 3 ila 5, gece 5 ila 7, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 4 ila 6, akşam saatlerinden itibaren 6 ila 8, gece güneyi 9 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m güneyi 2,5m gece 3,0 ila 4,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 4 ila 6, öğleden sonra 7, akşam saatlerinden itibaren 6 ila 8, gece 9, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam 5 ila 7, batısı 4 ila 6, öğleden sonra batısı 7, gece 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m akşam 2,0 ila 3,0m gece batısı 3,0 ila 4,0m Görüş: iyi, yağış anında zayıf.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: batı ve güneybatıdan, akşam kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0