Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
08.12.2014 - 08:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Düzce, Bolu, Karabük, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde görülecek olan yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde yer yer gökgürültülü sağanak yağmur, Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Kıyı Ege, Edirne, Çanakkale, Antalya, Tunceli ve Bingöl ile Diyarbakır'ın kuzey çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle doğu ve güney, kuzeybatı kesimleri kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Kıyı Ege, Edirne, Çanakkale, Antalya, Tunceli ve Bingöl ile Diyarbakır'ın kuzey çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne ve Çanakkale ile Balıkesir'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklenmektedir. Bölgenin doğusunda gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EDİRNE Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 12

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, Avrupa yakası ile zamanla il geneli yağmur ve sağanak yağışlı 15

KIRKLARELİ Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12

KOCAELİ Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 16

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHISAR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

DENİZLİ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde itibaren kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15

UŞAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

AKDENİZ

Parçalı çok bulutlu, Batı Akdeniz, Kahramanmaraş ile Hatay ve Osmaniye'nin doğu kesimlerinin, gece saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya il merkezi ile batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 20

ANTALYA Parçalı çok bulutlu, il merkezi ve batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

MERSİN Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 22

OSMANİYE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde doğu kesimleri ile gece saatlerinden itibaren il geneli aralıklı sağanak yağışlı 20

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

KONYA Parçalı ve çok bulutlu 13

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Düzce, Bolu ve Karabük çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 13

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 15

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu 9

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu 13

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 21

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 13

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 19

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Tunceli, Bingöl ve Diyarbakır'ın kuzey kesimlerinde yağışların yer yer kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, doğusunda karla karışık yağmur ve hafif kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM  Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı 5

IĞDIR Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve yüksekleri karla karışık yağmurlu 8

MALATYA Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

VAN Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı 8

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Diyarbakır'ın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

DİYARBAKIR Parçalı çok bulutlu, kuzey kesimleri yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

GAZİANTEP Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

ŞANLIURFA Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

DENİZLERDE HAVA

Batı Akdeniz'de gece saatlerinden sonra kuvvetli fırtına, Güney Ege ile akşam saatlerinden sonra Akdeniz'de fırtına, Doğu Karadeniz'in kuzeydoğusunda fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, batısı aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, Doğu Karadeniz' de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, doğusunun açıkları 5 ila 7, öğleden sonra 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Doğu Karadeniz'in kuzeydoğusunda 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: doğu ve kuzeydoğudan, güneyi güneydoğudan 2 ila 4, öğleden sonra 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, öğleden sonra 4 ila 6, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 5 ila 7, güneyi öğleden sonra 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m güneyi öğleden sonra 2,5 ila 3,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, akşam 4 ila 6, doğusu öğleden sonra 5 ila 7, akşam saatlerinden sonra 6 ila 8, gece saatlerinden itibaren 9, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, öğleden sonra batısı 6, gece saatlerinden itibaren geneli 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m yarın 2,0 ila 3,0m gece 2,5 ila 3,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Rüzgâr: doğu ve kuzeydoğudan, batısı güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0