Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
04.12.2014 - 09:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Aksaray,Çorum, Amasya, G.Antep ve Kilis çevlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Ege kıyılarında gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek yağışların Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli'nin batı ilçeleri ve Gökceada çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artarak, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve doğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli'nin batı ilçeleri ve Gökceada çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Edirne, Kırklareli'nin batı ilçeleri ile Gökçeada çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 19

BURSA Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18

ÇANAKKALE Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların Gökçeada çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor. 16

İSTANBUL Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

EGE

Parçalı çok bulutlu, kuzey ve kıyı kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı çok bulutlu, zamanla hafif yağmurlu 14

AYDIN Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Didim, Kuşadası ve Söke çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 19

İZMİR Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 19

UŞAK Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı 14

AKDENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Osmaniye, K.maraş ve Hatay çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu 22

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu 21

HATAY Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 20

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu 21

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Eskişehir, Ankara, Sivas çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren hafif olmak üzere Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Aksaray ile zamanla Yozgat, Kayseri ve Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı çok bulutlu, batısı ile zamanla il geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 14

ESKİŞEHİR Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 14

KONYA Parçalı çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 13

NİĞDE Parçalı çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 14

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük ve Bartın ile zamanla Kastamonu çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 16

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 13

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 15

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 14

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Çorum ile zamanla Amasya çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORDU Parçalı ve çok bulutlu 15

RİZE Parçalı ve çok bulutlu 14

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 16

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 15

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 6

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 10

MUS Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 9

VAN Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 9

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde G.Antep ve Kilis çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah vce gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 15

BATMAN Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah vce gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 12

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah vce gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 12

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah vce gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 16

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege ve Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, Doğu Karadeniz' de doğu ve güneydoğu, batısı akşam saatlerinden sonra kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: Orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4, ilk saatler güneydoğudan 3 ila 5, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4, ilk saatler 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Güney Ege'de ilk saatler 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğu, doğusu kuzeydoğudan 4 ila 6, ilk saatler 5 ila 7, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, ilk saatler 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, ilk saatlerde 3,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 4 ila 6, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, gece 0,25 ila 0.50m Görüş: orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0