Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
16.10.2014 - 08:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın doğusu, İç Ege, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu çevrelerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile İç Ege'de yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelede 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı, zamanla Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış anında yağış alan yerlerde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölgenin doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

İSTANBUL Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

SAKARYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Uşak çevreleri ile gece saatlerinden itibaren iç kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

AYDIN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 28

DENİZLİ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 26

İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 25

AKDENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, doğu kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Hatay çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ANTALYA Parçalı bulutlu 26

ISPARTA Parçalı ve yer yer çok bulutlu 22

OSMANİYE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 22

KARAMAN Parçalı, yer yer çok bulutlu 21

KONYA Parçalı, yer yer çok bulutlu 22

YOZGAT Parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 24

BOLU Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 22

KARABÜK Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 23

ZONGULDAK Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 22

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz bölümü ile gece saatlerinden itibaren Orta Karadeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 21

ORDU Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 22

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 23

DOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, doğu kesimlerinde hafif olmak üzere bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZİNCAN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak sağışlı 17

ERZURUM  Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

HAKKARİ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak sağışlı 16

VAN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak sağışlı 17

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde bölge genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

DİYARBAKIR Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

GAZİANTEP Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

ŞANLIURFA Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, Doğu Karadeniz’de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,5m,batısında 2,0m Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı, Rüzgâr: güney ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,0m, Görüş Mesafesi: İyi. Yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatı, Güney Ege'nin kuzeyinde güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş Mesafesi: İyi

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatı, Doğu Akdeniz’de sabah doğu ve kuzeydoğu, öğleden sonra kuzeybatı, akşam saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgâr: batı ve güneybatıdan, 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0