Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
14.10.2014 - 08:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Adana, Osmaniye, K.Maraş, Hatay, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ, Tunceli, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney ve doğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:  Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ, Tunceli, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli(21-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, Heyelan, Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu 23

BOZCAADA Parçalı bulutlu 19

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 22

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Anadolu yakası aralıklı sağanak yağışlı 20

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, Afyon çevreleri ile öğleden sonra Güney ve İç Ege'nin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

AYDIN Parçalı ve çok bulutlu 27

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu 23

KÜTAHYA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra gece yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ISPARTA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra ve akşam sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

K.MARAŞ Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 25

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzeybatısı ve Sivas çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısının sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKSARAY  Parçalı yer yer çok bulutlu 21

ANKARA Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

KARAMAN Parçalı yer yer çok bulutlu 20KONYA Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 21

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 24

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 18

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra ve akşam sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 22

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra ve akşam sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 20

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Malatya ve Erzurum çevreleri, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve batısı ile Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve akşam Malatya, gece saatlerinde Tunceli ve Elazığ çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.

ERZURUM  Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17

HAKKARI Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı 20

IĞDIR Parçalı ve çok bulutlu 25

VAN Parçalı ve çok bulutlu 18

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevreleri, öğleden sonra batısı, zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Adıyaman, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa, akşam ve gece saatlerinde Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam ve gece saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 23

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 22

KİLİS  Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 22

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle ve akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 25

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, Doğu Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğu, doğusu akşam kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 1,5m, Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, doğusu aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 1,5m , Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş Mesafesi: İyi

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, zamanla kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0