Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
09.10.2014 - 08:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Burdur, Düzce ve Van çevreleri ile Muğla'nın doğu, Rize, Artvin ve Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice ( 30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı, yer yer çok bulutlu 21

BİLECİK Parçalı, yer yer çok bulutlu 20

BURSA Parçalı, yer yer çok bulutlu 22

İSTANBUL  Parçalı bulutlu 21

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Denizli'nin güney, Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice ( 30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 21

AYDIN Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 31

İZMİR Parçalı ve az bulutlu 24

UŞAK Parçalı ve az bulutlu 25

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu; iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Burdur çevreleri ile Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 32

ANTALYA Parçalı, iç kesimleri yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 32

HATAY Parçalı ve az bulutlu 30

ISPARTA Parçalı ve az bulutlu 24

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 23

KARAMAN Parçalı ve az bulutlu 23

KIRSEHIR Parçalı ve az bulutlu 23

KONYA Parçalı ve az bulutlu 22

BATI KARADENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Düzce çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu 22

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 23

DÜZCE Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 23

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 19

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 22

ORDU Parçalı bulutlu 21

SAMSUN Parçalı bulutlu 21

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 21

DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra kuzeydoğu kesimleri ile Van çevrelerinin, akşam saatlerinde Kars, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Parçalı bulutlu 16

ELAZIĞ Parçalı ve az bulutlu 27

ERZURUM  Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 17

VAN Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 18

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Parçalı ve az bulutlu 30

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 29

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 28

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 32

DENİZLERDE HAVA

Marmara, Kuzey Ege ve Güney Ege açıklarında fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı doğusu çok bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 doğusu 6, Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan zamanla güneybatıdan 2 ila 4 ilk saatlerde batısı 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 2,0m, batısı yer yer 2,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu ilk saatlerde ve öğleden sonra çok bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6, ilk saatlerde 7 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,5 ila 2,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, öğleden sonra 4 ila 6, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, açıkları 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 kuzeyi ile Güney Ege'nin açıkları 3,0m, Görüş Mesafesi: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, Antalya Körfezi sabah kuzeydoğudan öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatıdan, gece ve sabah saatlerinde kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu öğleden sonra sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0