Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
08.10.2014 - 08:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre sabah ilk saatlerde Çanakkale çevreleri ve Balıkesir'in batı ilçeleri, Öğle saatlerinden sonra Erzurum, Van, Ağrı, Kastamonu, Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimleri ve Batı Akdeniz'in batısının iç kesimlerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ve Ege'nin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde Balıkesir'in batı ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu 25

BURSA Parçalı ve az bulutlu 25

ÇANAKKALE Parçalı ve az bulutlu 23

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 23

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, ilk saatlerde Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık, yer yer parçalı bulutlu 21

AYDIN Az bulutlu ve açık 31

İZMİR Az bulutlu ve açık 28

MANİSA Az bulutlu ve açık 28

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in batısının iç kesimlerinin yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 32

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısının iç kesimleri yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

HATAY Az bulutlu ve açık 31

ISPARTA Az bulutlu ve açık 23

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı 23

KARAMAN Az bulutlu ve açık 23

KONYA Az bulutlu ve açık 23

SİVAS Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 21

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kastamonu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve az bulutlu 23

BOLU Parçalı ve az bulutlu 22

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu 26

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 21

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 24

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 22

SAMSUN Parçalı bulutlu 21

TRABZON Parçalı bulutlu 21

DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Van ve Ağrı çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

BİNNGÖL Parçalı ve az bulutlu 24

ELAZIĞ Parçalı ve az bulutlu 26

ERZURUM  Az bulutlu zamanla Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 18

VAN Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 18

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Az bulutlu ve açık 30

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 29

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 28

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 31

DENİZLERDE HAVA

Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 zamanla 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, güneyi zamanla batıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 1,5m, batısı 2,5m Görüş Mesafesi: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzeydoğudan 4 ila 6, öğle saatlerinden sonra 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği:0,5 ila 1,5m, öğle saatlerinden sonra 2,5m, Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, ilk saatlerde kuzeyi sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0, kuzeyi zamanla 3,0m, Görüş Mesafesi: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, kıyılar sabah saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu zamanla batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0