Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
02.10.2014 - 08:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Sinop, Hatay, Elazığ, G.Antep ve Kilis çevreleri ile Ş.Urfanın batı kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege'nin iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Marmara, Batı Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde yer hafif sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve batı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. 

BALIKESİR Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif sis hadisesi bekleniyor. 23

BURSA Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif sis hadisesi bekleniyor. 23

İSTANBUL Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 23

EGE 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık 20

İZMİR Az bulutlu ve açık 26

KÜTAHYA Az bulutlu ve açık 21

MANİSA Az bulutlu ve açık 26

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in yer yer parçalı bulutlu, Hatay çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

ANTALYA Az bulutlu ve açık 30

BURDUR Az bulutlu ve açık 24

MERSİN Az bulutlu ve açık 30

İÇ ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 20

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 21

KONYA Az bulutlu ve açık 20

NİĞDE Az bulutlu ve açık 20

BATI KARADENİZ 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Sinop çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer hafif sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif sis hadisesi bekleniyor. 21

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer hafif sis hadisesi bekleniyor. 22

KARABÜK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu, kıyı kesiminin yer yer çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇORUM Parçalı az bulutlu 20

ORDU Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı 20

SAMSUN Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif sağanak yağışlı 20

TRABZON Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı 20

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, yer yer çok bulutlu, güneydoğu kesimleri ile Ağrı, Iğdır ve Elazığ çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneydoğu kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı 25

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 16

KARS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 17

VAN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı 20

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, yer yer parçalı ve çok bulutlu, G.Antep, Kilis, Ş.Urfa'nın batı kesimleri, Diyarbakır'ın kuzeyi, Batman'ın doğu kesimleri ile Siirt çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak yağışlı 27

GAZİANTEP Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı 24

KİLİS Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı 26

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri sağanak yağışlı 27

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4, batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 2,0m , batısı 3,0m, Görüş Mesafesi: iyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, zamanla 4 ila 6 kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 2,0 ila 3,0m, zamanla 2,0m, Görüş Mesafesi: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyi 3,0m Görüş Mesafesi: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4, akşam saatlerinden sonra 3 ila 5, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, batısı 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0