Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
15.09.2014 - 08:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın doğusu ile Doğu Akdeiz, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Tekirdağ, Çankırı, Çorum, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Kırklareli'nın kıyı kesimleri, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir ve Eskişehir'in kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) sabah saatlerinde doğusu ile Tekirdağ, Kırklareli'nın kıyı kesimleri, Çanakkale'nin doğusu ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

BURSA Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

ÇANAKKALE Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) doğu kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

İSTANBUL Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı 27

EGE

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve yer yer çok bulutlu 28

AYDIN Az bulutlu ve açık 32

İZMİR Az bulutlu ve açık 28

MANİSA Parçalı ve az bulutlu 31

AKDENİZ

Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) Doğu Akdeniz'in doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 30

HATAY Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

MERSİN Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri ile Ankara ve Eskişehir'in kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

KONYA Parçalı ve az bulutlu 28

NİĞDE Parçalı bulutlu 26

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 27

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 24

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Çorum, Rize, Artvin, Gümüşhane,Bayburt ile Trabzon'un iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAYBURT Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

SAMSUN Parçalı, yer yer çok bulutlu 26

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) bölgenin kuzeyinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yağıların; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı, yer yer çok bulutlu 31

ERZİNCAN Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

VAN Parçalı bulutlu 25

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Parçalı, zamanla çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 33

GAZİANTEP Parçalı, zamanla çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 34

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0m ila 1,5m, batısı 2,0m. Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 1,5 ila 2,5m; Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı güneyi az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, Orta ve Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m; Görüş Mesafesi: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, Antalya Körfezi güneydoğudan 2 ila 4, batısı kuzeybatıdan 3 ila 5, Doğu Akdeniz'de Batı ve güneybatıdan sabah kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 batısı 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgâr: batı ve güneybatıdan gece kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0