Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
18.08.2014 - 09:00 Son Güncelleme: 18.08.2014 - 09:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlük Hava Tahmin Raporu

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara' nın doğusu, İç Ege, Göller yöresi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Çankırı, Sivas, Eskişehir ve Ankara çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara bölgesi ve Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

Güney Ege açıklarında fırtına bekleniyor! 

Rüzgarın bugün ilk saatlerinden itibaren Ege'de kuvvetini artırarak Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden 5 ila 7 kuvvetinde (40-60 km/saat) fırtınamsı rüzgar, Güney Ege açıklarında 6 ila 8 kuvvetinde (60/75 km/saat) fırtına şeklinde esmesi tahmin edilmektedir. Fırtına'nın Salı günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz ve balıkçılarımız olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Düzce, Zonguldak ve Bartın, çevreleri ile Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA 

Bölge genelini parçalı ve çok bulutlu, doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.E

BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.27

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 25

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu 28

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 28

EGE

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, Kütahya,Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın;bölgenin kıyı kesiminde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor

.A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

AYDIN Parçalı bulutlu 33

İZMİR Parçalı bulutlu 29

MANİSA Parçalı ve çok bulutlu 31

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 36

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu 30

ISPARTA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 30

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 33

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu, öğleden sonra Eskişehir ve Çankırı,Sivas ve Ankara çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 32

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

KONYA Parçalı bulutlu 34

NEVŞEHİR Parçalı bulutlu 34

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Zonguldak, Bartın ve Düzce çevreleri ile Kastamonu'nun kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BARTIN Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 26

BOLU Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 24

DÜZCE Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 24

ZONGULDAK Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.23

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, Orta Karadeniz ile doğu kıyıları sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAYBURT Parçalı bulutlu 32

ÇORUM Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 37

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı29

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 29

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 39

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 31

HAKKARİ Az bulutlu ve açık 33

VAN Az bulutlu ve açık 28

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Az bulutlu ve açık 40

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 39

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 38

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 39

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege açıklarında fırtına, Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, batısı kuzeydoğudan 5 ila 7, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Batı Karadeniz'in batısı 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, gece saatlerinde 4 ila 6, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7, açıkları 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m , açıkları 4,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğu, Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgâr: güneybatı, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0