Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
15.07.2014 - 09:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre sabah saatlerinde Trabzon ve Rize, öğleden sonra Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bursa, Bilecik ve Kütahya, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara'nın kuzey ve doğusu, Kütahya, Düzce, Eskişehir, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. 

RÜZGAR :Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile akşam saatlerinden sonra Marmara ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, Trakya kesimi ile zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Bursa ve Bilecik çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BALIKESİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, akşam saatlerinde doğu ilçeleri, gece il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

İSTANBUL Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

YALOVA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

KÜTAHYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

MANİSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç ve doğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Orta Akdeniz'in iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 33

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 30

HATAY Parçalı ve az bulutlu 33

MERSİN Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 33

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, akşam saatlerinde Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

KIRIKKALE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

KIRŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

KONYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, gece saatlerinde Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra kıyılarında kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı33KARABÜKAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 36

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 27

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Trabzon ve Rize, öğleden sonra Doğu Karadeniz bölümü ile Ordu'nun iç kesimleri, akşam saatlerinde Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 30

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 33

SAMSUN Parçalı bulutlu 29

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 27

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİNGÖL Az bulutlu ve açık 36

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 38

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 27

MUŞ Az bulutlu ve açık 34

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIRAçık 40

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 37

KİLİS Az bulutlu ve açık 37

ŞANLIURFA Açık41

DENİZLERDE HAVA

Batı Akdeniz'in batısında akşam fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, batısı öğle saatlerinden sonra 4 ila 6, Doğu Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinden sonra batısı kuzeydoğudan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, batısı 2.0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla Kuzey Ege parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de; kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra kuzeybatıdan 4 ila 6, Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in doğusu yer yer parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; batı ve güneybatıdan 4 ila 6, batısı akşam 7, doğusu ilk saatler güneydoğudan 3 ila 5, Doğu Akdeniz'de; güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m batısında açıklarda 2,0 ila 2,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, zamanla güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0