Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
10.06.2014 - 08:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Ege, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Isparta, Burdur, Tokat, Çorum, Ardahan ile Antalya ve Mersin'in iç kesimleri, Erzurum ve Kars'ın kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ege bölgesi, Isparta, Burdur, Konya, Karaman ve Niğde çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette Marmara ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ege bölgesi, Isparta, Burdur, Konya, Karaman ve Niğde çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu 29

BURSA Parçalı ve az bulutlu 28

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 26

TEKİRDAĞ Parçalı ve az bulutlu 27

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

DENİZLİ Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

İZMİR Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

MANİSA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

AKDENİZ

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur ile Antalya ve Mersin'in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Isparta ve Burdur çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

ANTALYA Parçalı bulutlu, iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

ISPARTA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

MERSİN Parçalı bulutlu, iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

İÇ ANADOLU

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Konya, Karaman ve Niğde çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKSARAY Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ANKARA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

ESKİŞEHİR Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 25

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 28

KASTAMONU Parçalı ve az bulutlu 26

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 23

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Trabzon, Rize, Tokat ve Çorum çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 29

GİRESUN Parçalı bulutlu 25

SAMSUN Parçalı bulutlu 25

TRABZON Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

DOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevreleri ile Erzurum ve Kars'ın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Parçalı ve az bulutlu 24

ELAZIĞ Parçalı ve az bulutlu 31

ERZURUM Parçalı bulutlu, kuzey kesimleri öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

VAN Parçalı ve az bulutlu 24

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 32

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 36

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4; gece saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5; Doğu Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, gece saatlerinden sonra batısında 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar; Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyinde 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0