Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Caner
25.05.2014 - 09:23 Son Güncelleme: 25.05.2014 - 09:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlük Raporlar - Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Edirne, Kırklareli, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Mersin'in iç kesimleri, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Çankırı, Kırıkkale ve Adıyaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Çorum, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Kars, Ardahan ile Giresun ve Artvin'in iç kesimleri, Sivas'ın kuzeydoğusu ve Erzincan'ın kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI : Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR : Genellikle kuzey ve batı, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR: 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinde Çorum, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Kars, Ardahan ile Giresun ve Artvin'in iç kesimleri, Sivas'ın kuzeydoğusu ve Erzincan'ın kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Edrine ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu 26 

EDIRNE Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29 

ISTANBUL Parçalı ve az bulutlu 26 

SAKARYA Parçalı ve az bulutlu 27

EGE

Az bulutlu, iç kersimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSARAz bulutlu, yer yer parçalı bulutlu22 

AYDIN Az bulutlu 32 

İZMİR Az bulutlu 29 

MANİSA Az bulutlu, yer yer parçalı bulutlu 30

AKDENİZ

Az bulutlu, iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ile Mersin'in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28 

ANTALYA Az bulutlu, iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu 26 

BURDUR Parçalı bulutlu 26 

HATAY Parçalı bulutlu 29

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Ankara'nın kuzey ve doğusu, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey ve doğu kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25 

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu 24 

KONYA Parçalı ve çok bulutlu 24 

YOZGAT Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri ile Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu23 

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 25 

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 21

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gürültülü sağanak ve gökgürültülü sağaanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Çorum, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt ile Giresun ve Atvin'in iç kesimlerinin yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BAYBURT Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yere olarak kuvvetli olması bekleniyor.17 

GIRESUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yere olarak kuvvetli olması bekleniyor. 20 

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 22 

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ARDAHAN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17 

ELAZIG Parçalı ve çok bulutlu 23 

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16 

VAN Parçalı ve çok bulutlu 20

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Adıyaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29 

DIYARBAKIR Parçalı, yer yer çok bulutlu 29 

GAZIANTEP Parçalı, yer yer çok bulutlu 27 

SANLIURFA Parçalı, yer yer çok bulutlu 31

Kaynak: http://www.meteoroloji.gov.tr/tahmin/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0