Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
21.05.2014 - 08:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Orta Karadeniz’in iç kesimleri,Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Ordu, Adıyaman ve Diyarbakır çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde Denizli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde Kars, Iğdır ve Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı, güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SOMA'da Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; gecenin en düşük sıcaklığının 12, bugün (Çarşamba) günün en yüksek sıcaklığının 26 derece olması bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde Kars, Iğdır ve Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilğililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde doğusunda yer yer hafif sis görülecek.

BURSA Az bulutlu 25

EDİRNE Az bulutlu 28 

İSTANBUL Az bulutlu 24

YALOVA Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 25

  • EGE

Az bulutlu, iç ve güney kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 22

AYDIN Az bulutlu 30

İZMİR Az bulutlu 27

MANİSA Parçalı ve az bulutlu 28

  • AKDENİZ

Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu; bugün (Çarşamba) Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı, zamanla çok bulutlu; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı26

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 25

HATAY Parçalı ve az bulutlu 26

ISPARTA Parçalı bulutlu 23

  • İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, bugün (Çarşamba) bölgenin doğu kesimlerinin, yarın (Perşembe)sabah saatlerinde Çankırı, Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 24

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 23

KIRIKKALE Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

KONYA Parçalı bulutlu 22

  • BATI KARADENİZ

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Kastamonu çevrelerinin, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde sağanak yağışlı 22

BOLU Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde sağanak yağışlı 23

DÜZCE Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde sağanak yağışlı 24

ZONGULDAK Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde sağanak yağışlı 18

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Çarşamba) Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Çarşamba) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

GİRESUN Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Çarşamba) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 20

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Çarşamba) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı19

  • DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Kuzey ve batısı ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16

HAKKARİ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

VAN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı28DIYARBAKIRAz bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 26

ŞANLIURFA Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 30

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, orta ve doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan akşam doğusu ile gece batısı kuzeydoğudan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinde doğusu güneybatıdan, akşam doğusu güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, kuzeyi zaman zaman kuzeydoğudan 3 ila 5, yer yer 6, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, orta ve doğusu hafif sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, öğlen kuzeyi ile akşam geneli güneybatıdan, sabah ilk saatler kuzeyi güneydoğudan, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah ilk saatlerde batısı güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgar: Güneydoğudan, öğlen ilk saatlerde kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0