Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hangi Yemeği Yapman Gerektiğini Söylüyoruz!

Bugün Hangi Yemeği Yapman Gerektiğini Söylüyoruz!

Seçenekler bol, karar vermesi zor!

Bugün yapmanız gereken yemeği sizin için biz belirliyoruz!

1. İlk olarak hangi görselin senin kahvaltılarına daha çok benzediğini öğrenebilir miyiz?

2. Peki uyguladığın bir diyet var mı?

3. Şu an bu yemeklerden hangisi olsa silip süpürürsün?

4. Biraz daha yakından tanışalım. Hangisi senin damak tadına daha uygun?

5. Yaptığın yemeklerde hangi yağı daha çok tercih ediyorsun diye sorsak?

6. Yapacağın yemeğe karar verirken önceliğin ne oluyor peki?

7. Yerken kendini durduramadığın favori atıştırmalığını seç bakalım.

8. Son olarak bu akşam için planını öğrenebilir miyiz?

Zeytinyağlı Pırasa!

Zeytinyağlı Pırasa!

Bu akşam sofrana hafif ve nefis tadıyla zeytinyağlı pırasa eşlik etmeli. Senin gibi sağlığına dikkat eden ve tercihlerini sağlıklı yiyeceklerden yana kullanan biri için harika bir seçenek! Bu yemeği yapman için gerekli malzemeler ise; pırasa, havuç, pirinç, zeytinyağı, su, limon, portakal, tuz ve karabiber. Eksik malzemelerini almak için hiç yorulmadan siparişlerini ''Migros'' uygulamasından verebilirsin! Seçtiğin gün ve saatte tüm siparişlerini sana getiren Migros Sanal Market ve anlık market alışverişini yapabildiğin Migros Hemen'in artık ''Migros'' uygulamasında birleştiğini de hatırlatalım. İster planlı ister anlık tüm siparişlerin için artık tek bir uygulama var. Üstelik mağaza fiyatına ve Migros güvencesiyle!

Hemen tıkla ve Migros uygulamasını indir!

Pesto Soslu Penne!

Pesto Soslu Penne!

Bu akşam senin sofrana eşlik edecek müthiş lezzet kesinlikle Pesto Soslu Penne olmalı! Senin gibi kısıtlı zamanı olan ancak yediği yemekten de zevk almak isteyen biri için daha uygun bir tarif düşünemiyoruz. Bu yemeği yapman için gerekli malzemeler ise; penne makarna, fesleğen, çam fıstığı, cherry domates, zeytinyağı, rendelenmiş parmesan, tuz ve karabiber. Eğer eksik malzemelerin varsa siparişlerini hiç yorulmadan ''Migros'' uygulamasından verebilirsin! Seçtiğin gün ve saatte tüm siparişlerini sana getiren Migros Sanal Market ve anlık market alışverişini yapabildiğin Migros Hemen'in artık ''Migros'' uygulamasında birleştiğini de hatırlatmasak olmaz! İster planlı ister anlık tüm siparişlerin için artık yalnızca bir uygulama var. Üstelik mağaza fiyatına ve Migros güvencesiyle! 

Hemen tıkla ve Migros uygulamasını indir!

Karnıyarık!

Karnıyarık!

Bu akşam sofranda karnıyarık için yer açmalısın. Patlıcanın ne kadar lezzetli olduğunu kanıtlayan bu tarifin yanına en çok tereyağlı pirinç pilavı yakışıyor. Ağzının tadını bildiğin için kollarını sıvamanın tam zamanı! Üstelik hazırlaması düşündüğün kadar zor da değil. Bu yemeği yapman için gerekli malzemeler ise; patlıcan, zeytinyağı, soğan, kıyma, sarımsak, biber salçası, domates salçası, tuz, karabiber, domates, maydanoz ve yeşil biber. Dolabında olmayan malzemeleri sipariş etmek için hiç yorulmadan ''Migros'' uygulamasını kullanabilirsin. Seçtiğin gün ve saatte tüm siparişlerini sana getiren Migros Sanal Market ve anlık market alışverişini yapabildiğin Migros Hemen'in artık ''Migros'' uygulamasında birleştiğini de hatırlatalım! İster planlı ister anlık tüm siparişlerin için artık yalnızca bir uygulama var. Üstelik tüm ürünler mağaza fiyatına ve Migros güvencesiyle!

Hemen tıkla ve Migros uygulamasını indir!

Sigara Böreği!

Sigara Böreği!

Çıtır çıtır lezzetiyle sigara böreğinin düşüncesinin şimdiden ağzını sulandırdığını tahmin edebiliyoruz. Yılların vazgeçilmezi sigara böreğini bu akşam yapmanın tam sırası! Üstelik hazırlaması da oldukça kolay ve hızlı! İhtiyacın olan malzemeler ise; yufka, lor peyniri, maydanoz, tuz ve ayçiçek yağı. Gerekli malzemeleri sipariş etmek için ''Migros'' uygulamasını kullanabilirsin. Seçtiğin gün ve saatte tüm siparişlerini sana getiren Migros Sanal Market ve anlık market alışverişini yapabildiğin Migros Hemen'in artık ''Migros'' uygulamasında birleştiğini de hatırlatalım! İster planlı ister anlık tüm siparişlerin için artık yalnızca tek uygulama var. Üstelik tüm ürünler burada mağaza fiyatına ve Migros güvencesiyle!

Hemen tıkla ve Migros uygulamasını indir!

Migros Sanal Market ve Migros Hemen bir arada, tek uygulamada!

Migros Sanal Market ve Migros Hemen bir arada, tek uygulamada!