Görüş Bildir
Haberler
Bu Yılbaşını Hangi Ünlü Erkekle Beraber Geçirmeyi Hak Ediyorsun?

etiket Bu Yılbaşını Hangi Ünlü Erkekle Beraber Geçirmeyi Hak Ediyorsun?

Ayşe Korkmaz
20.12.2015 - 17:06

Yılbaşı gibi bir günü hepimiz özel biriyleriyle geçirmek isteriz ama öyle kolay değil bu melekette senin ağırlığını kaldırabilecek birini bulmak! Umarız bu test sana yardımcı olur, hem unutma yılbaşın iyi geçerse bütün yılın da iyi geçecektir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yılbaşı dediğin eğlencedir, iyi ya da kötü koca bir yılın bitişini sen nasıl bir partiyle kutlamak isterdin?

2. Bir erkeğin gözünün içine baktığında neyi görmek istersin?

3. Yılbaşı günü gitmen gereken çok şık bir davet var diyelim, hangisi senin tarzını daha iyi yansıtırdı?

4. ''Kızlar inanın benim için ruhu önemli yaaa, isterse tipsiz olsun..'' laflarını bi kenara bırakıp bir erkekte sizi çeken asıl şeyi söyler misin ? :)

5. Şimdi de o romantik ''an''lardan birini seç! :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yılbaşı partisindesiniz ve sevgilinle inanılmaz derecede tartıştınız, sana karşı nasıl davranmasını beklersin?

7. Sakalın gücünü yadsıyamayız değil mi? Şimdi bizim için bi sakal seç lütfen!

8. Son olarak, dürüstçe cevapla bakalım yılbaşı için sana nasıl bir hediye alınmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kerem Bursin!

Kerem Bursin!

Verdiğin cevaplara göre, sen serseri bir tip seviyorsun, seviyorsun ki Kerem çıktı. Yılbaşında yapacağınız çılgınlıkları düşünmesi bile çok heyecanlı geliyor olmalı! Ama senin sevdiğin bu serseri, kontrol edilebilir cinsten de olmalı. Evet, dışarıdan umursamaz biri görünebilir; ancak küçük romantiklikler de barındırmalı, o yüzden sen 2016’da küçük sürprizlere hazır ol!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Zoru sevdiğini söylemek gerek. Çünkü bu adamın peşinden bir sürü kız koşuyor. Yılbaşını Kıvanç’la geçirmek biraz zor olabilir, sonuçta size dönecek yüzleri, arkanızdan konuşulacak lafları bi düşün, rahat olmaya çalış o gün sen en iyisi. Ama sen her zaman en iyisini hak ettiğini bilen birisin, kendinden bir gram ödün verme o yüzden!  2016 en iyilerin önüne sunulduğu çok güzel bir yıl olur umarız :)

Çağatay Ulusoy!

Çağatay Ulusoy!

Bir kere senin için en önemli şey tutkudur. Kavga varsa yapılır, kıskanılması gerekiyorsa kıskanılır. Böyle biraz ‘’ ne senle ne sensiz’’ ciler vardır ya, sen biraz öylesin. Yılbaşında da gerekirse çok eğlenirsiniz gerekirse ihtiraslar içinde olursunuz, buradan bakınca da senin için en uygun aday Çağatay Ulusoy oluyor, çünkü ne olursa  olsun seni bırakıp gitmeyeceğinden emin olduğun bir adam istersin sen.

Burak Özçivit!

Burak Özçivit!

Seni sarıp sarmalayacak, her türlü koruyacak biri senin için uygun aday. Öyle kılıbık kılıbık, entel dantel kutlamalardan değil; gerçekten değer verdiğin insanlarla beraber olman önemli. Senin gibi delikanlı bir kıza da, böyle delikanlı bir adam gerek yılbaşı günü için, buyur tepe tepe kullan :)

Barış Arduç!

Barış Arduç!

Bir boş bakış, yarım gülüş diyebiliriz sizin kavuşmanız için.  Gizemli bakışları, hafif kavruk teni bir yana efendi duruşuyla beraber de yılbaşını geçirmen için en ideal tip gibi gözüküyor senin için. Yardımsever, yakışıklı, ha bak söylemeyi unutmuşuz İsviçre uyruklu ve başarılı! Umarız bir tek yılbaşı günü için değil bütün 2016 yılı boyunca gönlüne göre, Barış gibi insanlarla karşılaşırsın.

Ekin Koç!

Ekin Koç!

Sana sadece tip değil, yeteneğiyle de seni gururlandıracak biri lazımmış, sana verebileceğimiz tek isim Ekin Ko olabilir bu yüzden. Zaten Güneyli erkeklerden bir zarar gelmez, sıcakkanlılığıyla seni öyle bi etkisine alır ki, şaşarsın. Soğuk bir yılbaşı günü için ideal bir tercihmiş gibi duruyor!

Ryan Gosling!

Ryan Gosling!

Merhaba romantin prenses! Vay efendim sen çok hayalciymişsin de, yok efendim hayatı toz pembe sanıyormuşsun da falan da filan... Hayatında hiç kimseyi sevmeyen, daha doğrusu sevmeyi bilmeyen sevgi sakatlarına bakma sen hiç! Hep ara o'nu. Elbet çıkacaktır Beyaz Atlı Prens karşına. Özel bir günde seni gerçekten romantizme boğazak o özel insan Ryan Gosling'den başkası değil :)

Benedict Cumberbatch!

Benedict Cumberbatch!

Yılbaşında içip dans edip dağıtacak bile olsan, sen kesinlikle o an sana sahip çıkabileceğine inandığın, olgun birini istersin. Asil olacak yani adam dediğin, öyle gevşek gevşek davranmasın, di mi? Bu yüzden senin için en iyi tercih duruşunu İngiliz soyundan almış olan Benedict Cumberbatch olacaktır. Umarız 2016’yı seninle beraber geçirecek kaliteli bir sevgilin ya da sevgili adayın olur :)

Jake Gyllenhaal!

Jake Gyllenhaal!

2016 senin için masumiyetin yılı olmalı, o yüzden yılbaşın için ideal aday olarak Jake Gyllenhaal ‘ı seçtik. Öyle ‘’bugün yılbaşı, dışarı çıkma, evde otur!’’ diyecek kabadayı tipli, ne idüğü belirsiz adamlar sana gelmez. Sana saf mutluluk ve huzur hissedebileceğin bir aşk dileriz 2016'da :)

Adam Levine!

Adam Levine!

Senin yılbaşını geçireceğin erkek eğlenmesini çok ama çok iyi bilmeli ve aynı zamanda da seksi olmalı. Ayrıca onun yanında kendini çok özel hissedebilmelisin, bütün bunların tek bir vücutta buluşmuş hali ise Adam Levine gibi duruyor! Sizi nasıl bir gecenin beklediğini inan biz de merak ettik. Çılgın bir parti, belki sadece sana özel bir konser... Sürprizlerle dolu bir yıl olacak senin için, emin ol!

Jamie Dornan!

Jamie Dornan!

İnanılmaz yakışıklılığına bir şey demiyoruz ama aynı zamanda senin sevgilin olacak kişi az biraz gizemli, çoğunlukla bulmaca gibi olmalı. Çünkü

sen sıradanlıktan, rutinden darlanan birisin, az biraz sıradışılık iyidir.

Kaldı ki yılbaşı günü gibi özel bir gün farklı deneyimlere çok daha açık

olabilir, Jamie Dornan doğru bir seçim gibi duruyor.

Kit Harington!

Kit Harington!

Sen güçlü erkekleri seviyorsun kesinlikle! Ve de sadık.. İkisinin kombinasyonu bakacak olursak senin için ideal insan Kit Harington gibi görünüyor, gizemli gülüşlerinden bahsetmiyoruz bile .Kendini güvende ve güçlü hissetirecek biri 2016 ve yılbaşı için uygun olur gibi duruyor :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2005
765
368
316
147
138
30