Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl Bütün Dünya Bunları İzledi! 2020 Yılında IMDb’de Beğeni Rekorları Kıran En İyi Dizi ve Filmler

Bu Yıl Bütün Dünya Bunları İzledi! 2020 Yılında IMDb’de Beğeni Rekorları Kıran En İyi Dizi ve Filmler

Almila
21.12.2020 - 17:30 Son Güncelleme: 21.12.2020 - 17:41

Not: Filmlerin açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır...

Kaynak: https://www.imdb.com/list/ls082629748...
İçeriğin Devamı Aşağıda

IMDb'ye göre yılın en iyi dizileri:

32. Indian Matchmaking

32. Indian Matchmaking

IMDb: 6.2

Çöpçatanımız Sima Taparia, ABD ve Hindistan'daki müşterilerine görücü usulü evlilik süreçleri boyunca rehberlik ediyor ve modern çağda yaşanan bu geleneksel olaya yakından bakmamızı sağlıyor.

31. Star Trek: Lower Decks

31. Star Trek: Lower Decks

IMDb: 6.6

Yıldız Filosu'nun en önemsiz gemilerinden biri olan U.S.S. Cerritos, yaşadıkları bilim kurgu olaylarıyla uğraşırlarken görevlerine ayak uydurmak zorundadırlar...

30. The Old Guard

30. The Old Guard

IMDb: 6.6

The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

29. I'm Thinking of Ending Things

29. I'm Thinking of Ending Things

IMDb: 6.7

Ian Reid’in 2016 yılında yayınlanan aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “I’m Thinking of Ending Things” birlikte uzun bir yola çıkan Jake ve kız arkadaşına odaklanıyor. Jake’in gözden ırak bir çiftlikte yaşayan ailesiyle tanışmaya hazırlanan kadın bir yandan da ilişkilerini bitirmeyi düşünmektedir. Jake beklenmedik bir şekilde farklı bir yola sapınca kız arkadaşı zor durumda kalır ve ikili arasında somut bir gerginlik, psikolojik bir kırılganlık ve saf bir korku hissi oluşur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

28. Lovecraft Country

28. Lovecraft Country

IMDb: 7.1

Matt Ruff’un aynı isimli romanından uyarlanan dizi, 1950’lerde Atticus Black’in, arkadaşı Letitia ve amcası George ile birlikte çıktıkları yolculuğu ele alıyor. Atticus Black’in kayıp babasını bulmak üzere birlikte çıktıkları bu yolculuk, dönemin ırkçı atmosferi nedeniyle birçok zorluğu da beraberinde getiriyor

27. Emily in Paris

27. Emily in Paris

IMDb: 7.1

Emily, Şikago’da yaşayan genç bir kadındır. Pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu teklifi geri çevirmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Yeni bir hayata başlayan Emily, bir yandan yeni işine adapte olmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışır.

26. Taj Mahal 1989

26. Taj Mahal 1989

IMDb: 7.5

Dizide, 1989 yılında Lucknow Üniversitesi'nde ve etrafındaki farklı yaşlardan insanların aşk, evlilik ve arkadaşlık ilişkileri ele alınıyor.

25. World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji

25. World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji

IMDb: 7.7

Bu programda, dünyanın dört bir yanından gelen yarışmacılar takımlarıyla birlikte zorlu koşullarda hayatta kalmaya çalışıyor...

24. Legendary

24. Legendary

IMDb: 7.7

Divalar, 'Legendary' unvanına ve para ödülüne ulaşmak için takımlarıyla birlikte savaşıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

23. Devs

23. Devs

IMDb: 7.7

Devs, genç bilgisayar mühendisi Lily’nin hikayesini ekrana taşıyacak. San Francisco’daki bir teknoloji firmasında çalışan Lily, erkek arkadaşının ortadan kaybolmasıyla sarsılır. Lily şirketin gizli geliştirme departmanını araştırmaya başladığında bazı şeylerin erkek arkadaşının ortadan kaybolmasıyla ilişkili olduğunu keşfeder.

22. Raised by Wolves

22. Raised by Wolves

IMDb: 7.7

Raised By Wolves, gizemli bir gezegende yaşayan ve insanların çocuklarını yetiştirmekle görevlendirilen iki androidin maceralarını konu ediyor. Gittikçe genişleyen insan kolonisi, dini farklılıklardan doğan büyük bir tehditle karşılaşır. Bu süreçte androidleri oldukça zorlu bir görev beklemektedir.

21. The Outsider

21. The Outsider

IMDb: 7.8

11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilen cesedi bir parkta bulunur. Görgü tanıkları ve cesetten alınan parmak izleri Flint City adındaki kentin en saygın adamlarından birini işaret etmektedir. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen kişi, Küçükler Ligi koçu, İngilizce öğretmeni, iyi bir eş ve iki kız babası olan Terry Maitland’ın ta kendisidir. Soruşturmanın başına geçen dedektif Ralph Anderson düzenlediği bir operasyonla halkın gözleri önünde Terry Maitland’ı tutuklar. Terry, her ne kadar suçsuz olduğunu açıklamaya çalışsa da dava aleyhinde ilerlemektedir. Ancak araştırma devam ettikçe ortaya çıkan gerçekler ve Terry’nin olay gecesi ile ilgili anlattıkları davanın tüm seyrinin değişmesine neden olur.

20. Never Have I Ever

20. Never Have I Ever

IMDb: 7.9

Never Have I Ever, ergenlikten yetişkinliğe geçen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Hindistan göçmeni Amerikalı genç bir kız olan Devi, başarılı bir lise ikinci sınıf öğrencisidir. Öfkesine bir türlü hakim olamayan Devi, bu yüzden kendisini sıkıntılı durumlar içinde bulur.

19. Mrs. America

19. Mrs. America

IMDb: 7.9

Feminizmin yükselişini ve ABD’deki eşit hak yasasının hazırlanışına giden süreci ünlü aktivist Phyllis Schlafly’nin gözünden anlatan mini dizi, kadın hareketinin, siyaset ve kültür dünyasını nasıl değiştirdiğini gözler önüne seriyor. Kendisini hayatı boyunca ev kadının bir aktivist olarak tanıtan Phyllis Schlafly, kürtajın yasallaşması ve eşcinsel haklarının sağlanması gibi kampanyalarda uzun yıllar boyunca mücadele etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. PEN15

18. PEN15

IMDb: 7.9

Ergen olmanın tuhaflığıyla uğraşan, 7. sınıfa giden iki kızın gözünden izlediğimiz komik ortaokul hikayesi...

17. Unorthodox

17. Unorthodox

IMDb: 8.0

Unorthodox, kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen genç bir kadının hikâyesini konu ediyor. Görücü usulü evliliğe zorlanan genç bir kadın, hayallerine koşmaya karar vererek kaçar. Hem bu evlilikten hem de dini topluluktan kaçmaya çalışan kadın, kendisine yeni bir hayat kurmak için Berlin'e yerleşir. Ancak geçmişi genç kadının peşini bırakmayacaktır.

16. Upload

16. Upload

IMDb: 8.0

Bir adam, öldükten sonra bilincini bir sanal dünyaya yükleyerek kendi dünyasını seçer. Yeni hayatına alışmaya çalışırken, gerçek dünyadaki ölümü ile ilgili sorunlar ortaya çıkar...

15. I May Destroy You

15. I May Destroy You

IMDb: 8.1

I May Destroy You, büyük bir travma yaşayan bir kadının hayatına odaklanıyor. Kendisine güvenen bir kadın olan Arabella, yazdığı ilk kitabının getirdiği başarının ardından ikinci kitabını yazmaya başlar. Büyük bir stres altında bulunan Arabella’nın hayatı, bir gece kulübünde cinsel saldırıya uğramasıyla geri dönüşü olmayan bir şekilde değişir. Yaşadığı korkunç olayın ardından Arabella, ailesi, arkadaşları, kariyeri dahil hayatındaki her şeyi yeniden değerlendirmeye başlar. Bu süreç Arabella’nın kendisini yeniden keşfetmesini sağlar.

14. The Good Place

14. The Good Place

IMDb: 8.2

The Good Place, öldükten sonra kendisini The Good Place adlı yerde bulan Eleanor’un yaşadığı maceraları konu ediyor. Dünyada pek de iyi bir sicile sahip olmayan Eleanor, buraya yanlışlıkla gönderildiğini fark etse de bunu çevresindekilerle paylaşmaz. Ne var ki Eleanor’un gelişinden sonra kasabada işler rayından çıkmaya başlar ve Eleanor, komşuları Chidi, Tahani ve Jason ile birlikte sıra dışı maceralara sürüklenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Taste the Nation With Padma Lakshmi

13. Taste the Nation With Padma Lakshmi

IMDb: 8.3

Sunucu Padma Lakshimi, göçmen grupların zengin ve çeşitli yemek kültürünü keşfederek izleyicileri Amerika'da bir yolculuğa çıkarıyor...

12. Normal People

12. Normal People

IMDb: 8.5

Kuzey İrlandalı oyun yazarı Owen McCafferty’nin senaryosundan uyarlanan “Normal People”, uzun yıllardır evli olan bir çiftten, kadına göğüs kanseri teşhisi konulmasıyla birlikte, çiftin ilişkisinin teste tabi tutulmasını ve ikilinin belirsiz bir gelecekle karşı karşıya kalmasını anlatıyor.

11. Schitt's Creek

11. Schitt's Creek

IMDb: 8.5

Schitt's Creek, bir anda tüm varlıklarını kaybeden zengin bir ailenin hayatına odaklanıyor. Rose ailesi, ülkenin en popüler video kiralama şirketinin sahibidir. Lüks içinde yaşayan aile, hayatta istedikleri her şeye sahiptir. Ancak şirketin ortağı vergileri ödemeyip ortadan kaybolduğunda, ailenin hayatı altüst olur. Devlet, Rose ailesinin sahip olduğu her şeye el koyduğunda, aile kendilerini bir anda sokakta bulur. Ellerinde tek kalan şey ise Schitt's Creek adındaki bir kasabadır. Hayatlarına burada sıfırdan başlamak zorunda kalan aile, yeniden eski hayatlarına kavuşabilmek için kasabayı cazibeli bir hale getirmeye çalışır.

10. The Expanse

10. The Expanse

IMDb: 8.5

Günümüzden 200 yıl sonrası... Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.

9. My Brilliant Friend

9. My Brilliant Friend

IMDb: 8.6

Elena Ferrante’nin aynı isimli kitabından uyarlanan dizide Elena Greco’nun maceraları ele alınıyor. Kitaplarla dolu bir evde yaşayan Elena Greco’nın çocukluğundan beri birlikte olduğu arkadaşı Lila ardında hiçbir iz bırakmadan kayıplara karışır. Tüm zamanını birlikte geçirdiği en yakın arkadaşını kaybetmenin acısını yaşayan Elena, bilgisayar başına oturur ve ikisi arasındaki dostluğu satırlara dökmeye başlar. Elena, en yakın arkadaşının gizemini çözmeye çalışırken beklemediği gerçeklerle yüzleşecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Better Call Saul

8. Better Call Saul

IMDb: 8.7

Breaking Bad spin-off'u olacak dizi, düzenbaz avukat Saul Goodman'ın Walter White öncesi maceralarını anlatıyor..

7. The Boys

7. The Boys

IMDb: 8.7

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar. Preacher’ın yazarı Garth Ennis ile Derick Robertson’ın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanan dizi, Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke’nin imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise en son Preacher’da birlikte çalışan Evan Goldberg ile Seth Rogen var.

6. The Crown

6. The Crown

IMDb: 8.7

II. Dünya Savaşı’nın yarattığı yıkımın ardından İngiltere siyasi karışıklık içindedir ve bu zorlu dönemde tahta bir kadın geçmektedir. II. Elizabeth'in tahta geçmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasının konu edildiği dizide, siyasi rekabetler, aşk ve 20. Yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.

Dizide Kraliçe II. Elizabeth rolünü Claire Foy canlandırıyor. Senaryosunu Peter Morgan’ın kaleme aldığı dizinin yapımcılığını ise Andy Harries üstleniyor.

5. Middleditch & Schwartz

5. Middleditch & Schwartz

IMDb: 8.7

Silicon Valley'den Thomas Middleditch ve Parks and Recreation'dan tanıdığımız Ben Schwartz'ın doğaçlama bir komedi şovu...

4. Ted Lasso

4. Ted Lasso

IMDb: 8.7

Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımını yönetmek için işe alınan bir adamın hikayesini konu ediyor. Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımına koçluk yapmak için işe alınır. Ancak Lasso’nun futbol antrenörü deneyimi yoktur. Ted Lasso, koçluk deneyimi olmamasına rağmen takımın başarılı olması için elinden geleni yapar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. The Queen's Gambit

3. The Queen's Gambit

IMDb: 8.7

Walter Tevis’in 1983 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Queen’s Gambit, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeyi işliyor. Dünyanın en iyi satranç oyuncularından biri olan Beth Harmon’ın hayatına odaklanılan dizinin başrolünü Anya Taylor-Joy üstleniyor. Ailesini kaybetmesinin ardından kurum tarafından büyütülen Beth, burada çalışan bir görevliden satranç oynamayı öğrenir. Satrançta olağanüstü bir yetenek sergileyen Beth, önüne çıkan tüm rakipleri yenmeyi başarır.

2. The Mandalorian

2. The Mandalorian

IMDb: 8.7

Star Wars dizisinin yönetmen koltuğunda Iron Man, Iron Man 2 ve The Jungle Book gibi yapımların da yönetmenliğini üstlenen Jon Favreau oturuyor. Favreau ayrıca dizinin senaristliğini ve yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. Star Wars evrenine yabancı bir isim olmayan Favreau, animasyon dizi Star Wars: The Clone Wars'un kadrosunda yer almıştı...

1. The Last Dance

1. The Last Dance

IMDb: 9.2

The Last Dance, Michael Jordan’ın kariyerine odaklanıyor. 1997-1998 sezonunun bilinmeyenlerinin gözler önüne serildiği belgeselde, Michael Jordan liderliğindeki Chicago Bulls’un yükselişine ve altıncı NBA şampiyonluğuna odaklanıyor.

IMDb'ye göre yılın en iyi filmleri:

15. Happiest Season

15. Happiest Season

IMDb: 6.7

“Happiest Season”, kız arkadaşına evlenme teklifi etmeyi planlayan genç bir kadına odaklanıyor. Kız arkadaşının ailesinin her yıl bir araya geldiği günü kafasına koyan kadının planları beklenmedik bir gelişmeyle altüst olur. Kız arkadaşının ailesi muhafazakardır ve kızlarının lezbiyen olduğundan haberleri yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Dating Amber

14. Dating Amber

IMDb: 7.0

İrlanda’da yaşayan Eddie ve Amber, başkalarının cinsel hayatları hakkında spekülasyon yapmasını engellemem için birbirleri ile sahte bir ilişki yaşamaya karar verir. Amber, Londra’nın merkezine taşınmanın hayalini kurarken Eddie, babası gibi orduya katılmayı planlar. Ancak Amber, müdahale etmediği sürece en iyi arkadaşını tehlikeli bir geleceğin beklediğini anladığında anlaşmaları bozulmaya başlar.

13. Wonder Woman 1984

13. Wonder Woman 1984

IMDb: 7.0

Wonder Woman 1984, 1980'lerin ortasında geçiyor yeni tehlikeler ve müttefiklerle karşı karşıya olan Wonder Woman’ın maceralarını konu ediyor. Wonder Woman lakaplı Diana Prince, bu kez iki yeni düşmanla karşı karşıyadır; varlıklı iş insanı Max Lord ve bir trajediden sonra kötü adam haline gelen Cheetah. Bu sırada Steve Trevor, şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde hayata geri döner.

12. The Invisible Man

12. The Invisible Man

IMDb: 7.1

Film, varlıklı ve zeki bir bilim insanıyla sürdürdüğü ilişkisinde fiziksel ve duygusal şiddet görmekte olan Cecilia Kass'ın çevresinde örülüyor. Kontrolcü ve baskıcı olan erkek arkadaşına daha fazla dayanamayan Cecilia gecenin bir yarısı kaçmanın bir yolunu bulur ve yaşadığı kabustan olabildiğince uzaklaşmaya karar verir. Eski sevgilisinin kendisini bulacağından endişe ettiği için saklanmaya karar veren genç kadın, kız kardeşi, kardeşlerin bir çocukluk arkadaşı ve onun kızından yardım alır. Ancak Cecilia’nın sorunlu eski sevgilisi intihar ettiğinde ve ona büyük servetinin cömert bir kısmını bıraktığında, Cecilia ölümünün bir aldatmaca olduğunu düşünmeye başlar. Bir dizi ürkütücü tesadüf tehlikeli hale gelmeye ve sevdiği insanların hayatını tehdit etmeye başladığında, Cecilia çaresizce kimsenin göremediği biri tarafından avlandığını kanıtlamaya çalışır. Ancak bu süreçte genç kadının akıl sağlığı tehlike altına girer.

11. Uncle Frank

11. Uncle Frank

IMDb: 7.2

New York Üniversitesi'nde ünlü bir profesör olan Frank, Güney Carolina'daki hayatını geride bırakmış, yaşam tarzının farklı oluşu ve partneriyle son on yıldaki ilişkisini göz önünde bulundurarak ailesiyle teması kesmiştir. Ancak yeğeni Beth New York Üniversitesi'nde okumak için geldiğinde onun hayatına şahit olur. Beth, Frank hakkındaki gerçekleri kimseye söylemeyeceğine dair söz verir. Bu sırada ailenin reisi olan Mac vefat ettiğinde Frank törene katılması için zorlanır. Gönülsüzce Beth ile birlikte cenaze törenine katılmak için eve dönen Frank, hayatı boyunca kaçtığı, bastırılmış bir travma ile yüzleşmek zorunda kalır.

10. Miss Americana

10. Miss Americana

IMDb: 7.4

Miss Americana, dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in hayat hikayesine odaklanıyor. Zamanının en ikonik sanatçılarından biri olmayı başaran Taylor Swift’in kariyer yolculuğunun aktarılacağı filmde, özel hayatının bilinmeyenleri de gün yüzüne çıkıyor. Filmde, sayısız başarılara imza atan Taylor Swift’in, kariyer basamaklarını tırmanıp bir yıldız olmak için verdiği mücadeleye odaklanılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Palm Springs

9. Palm Springs

IMDb: 7.4

Palm Springs, bir düğün gününü tekrardan yaşadıkları bir döngüye hapsolan Nyles ve Sarah'nın hikayesini konu ediyor. Rahat bir insan olan Nyles ve nedime olmaya pek de istekli olmayan Sarah'nın yolu, Palm Springs'te bir düğünde kesişir. İkilinin arasında romantik anlar yaşanır. Ancak Sarah, Palm Springs'ten ne zaman ayrılmaya çalışsa kendini yeniden aynı yerde bulur. Sarah ve Nyles, birbirlerinden ve bulundukları yerden kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

8. Onward

8. Onward

IMDb: 7.4

Onward'da, babalarını çok küçük yaşta kaybeden iki genç elf kardeşin hikayesini konu ediyor. Kardeşler, hatırlamakta zorlandıkları ve çok özledikleri babaları ile son bir gün geçirme fırsatlarının olduğunu öğrenirler. Dünyada var olan bir büyü, onların babaları ile kavuşmalarını sağlayacaktır. Kardeşler, bu fırsatı kaçırmamak için ne yapıp edip büyüye sahip olmanın yolunu bulmalıdır. Kendilerini zorlu bir mücadeleye sokan kardeşler, büyüye ulaşıp babalarını son bir kez görebilme imkanını bulabilecekler midir?

7. Virgin River

7. Virgin River

IMDb: 7.5

Virgin River, sakin bir yaşam için uzak bir Kaliforniya kasabasına taşınan Melinda Monroe’nin hikayesini işliyor. Yeni bir sayfa açmaya karar veren Melinda, kasaba hayatının beklediği kadar basit olmadığını keşfedecektir.

6. Tenet

6. Tenet

IMDb: 7.6

Tenet, dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için savaşan bir kahramanın hikayesini konu ediyor. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde uluslararası bir casusluk görevini yerine getirmeye çalışan kahraman, dünyayı kurtarabilmek için savaşmak zorunda kalır. Üçüncü Dünya Savaşı’ndan daha büyük bir tehlikeyi durdurmaya çalışan kahraman, casusun alacakaranlık dünyasında zorlu bir yolculuğa çıkar.

5. The Trial of the Chicago 7

5. The Trial of the Chicago 7

IMDb: 7.8

The Trial of the Chicago 7, Chicago’daki 1968 Demokratik Ulusal Konferansı’nda Vietnam Savaşı ve karşı kültür protestoları düzenleyen ve federal hükümet tarafından komplo ve ayaklanmaya teşvik ile suçlanan yedi sanığın 1969 yılında görülen meşhur duruşmasına odaklanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Sound of Metal

4. Sound of Metal

IMDb: 7.8

Ruben ve kız arkadaşı Lou, karavanları ile dolaşan ve bu sırada gittikleri yerlerde konser veren iki müzisyendir. Lou mikrofonun başındayken Ruben bateri çalar. Ruben’in hayatı bir gün sadece boğuk bir vızıltı duymasıyla altüst olur. Doktor Ruben’e işitme kaybı yaşadığını ve kısa bir süre sonra sağır olacağını söyler. Sessiz geleceği ile yüzleşmek zorunda kalan Ruben, hayatını nasıl şekillendireceği konusunda karar vermek zorunda kalır

3. Crip Camp

3. Crip Camp

IMDb: 7.8

Crip Camp, engelli gençlerin bulunduğu bir yaz kampında yaşananlara odaklanıyor. 1970’lerde geçen belgeselde, engelli gençler için düzenlenen bir yaz kampında, onların hayatının tamamen değişmesine neden olacak bir devrimin fitilinin ateşlenmesi ile birlikte yaşanalar gözler önüne seriliyor.

2. Soul

2. Soul

IMDb: 8.0

Orta okul müzik öğretmeni Joe Gardner, bir jazz grubu ile birlikte çalışan jazz piyanisti olmanın hayalini kuruyordur. Bunun ardından ilk müzisyenlik deneyimini edinir. New York sokaklarında gezinen adam, birden bire kendini kanalizasyona düşerken bulur. Ancak burası aslında farklı bir dünyaya açılıyordur. Şimdi ise Dünya'ya nasıl geri döneceğini bulması gerekmektedir.

1. Hamilton

1. Hamilton

IMDb: 8.6

Hamilton, Amerikan tarihini ve Amerika'nın kurucu isimlerinin başında gelen Alexander Hamilton'ın hayat hikayesini konu ediyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın