Görüş Bildir
Haberler
Bu Türkçe Kliplerden Hangisinin Daha Çok İzlendiğini Bulabilecek misin?

etiket Bu Türkçe Kliplerden Hangisinin Daha Çok İzlendiğini Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
27.06.2016 - 18:02

Dilimize dolanan, kulaklarımızdan eksik olmayan bu şarkılardan acaba hangisinin klibi YouTube'da daha çok izlenmiş bulabilecek misin?

Not: 27 Haziran 2016 tarihi YouTube görüntülenmeleri baz alınarak hazırlanmıştır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kliplerimiz bunlar: Hadi bakalım!

Buldun!

Buldun!

Tebrik ederiz! En çok izlenen klibi buldun! Gülşen'in Bangır Bangır klibi YouTube'da tam tamına 187.423.263 kez izlenmiş ve bu da elbette onu zirveye taşımış!

Bulamadın!

Bulamadın!

Maaleseeef! Tuzağımıza düştün! Evet İrem Derici YouTube'da en çok izlenen olmuştu zamanında, hatta baya capsler muhabbetler dönmüştü üzerinde. Ee zaten kendisi de 172.062.424 izlenme ile listemizin ikinci sırasında. Fakat onu geçen başka bir klip var! Hadi şimdi onu bul bakalım!

Hayır!

Hayır!

Üzgünüz ama birinci Hadise değil! Ama hakkını yememek lazım çünkü Hadise'nin Prenses klibi tam olarak 135.188.466 kere izlenmiş YouTube'da! Ama tabii birinci olmak için yetmedi bu, kendisi listemizin üçüncü klibi. Hadi bakalım, tekrar dene ve birinciyi bul!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Üzgünüz ama Simge'nin içimizi kıpır kıpır eden şarkısı Miş Miş en çok izlenen klip değil! Kendisi 121.483.583 izlenme ile listemizin dördüncü klibi! Hadi şimdi tekrar dene ve zirvedeki klibi bul!

Olmadı!

Olmadı!

Ah bee! Olmadı be güzel kardeşimiz! Gülben Ergen ve Oğuzhan Koç'un Aşkla Aynı Değil klibi Youtube'da 104.070.148 izlenme ile listemizde ancak 5 numaraya yerleşebildi! Hadi şimdi birinciyi bul!

Olmadı :(

Olmadı :(

Maalesef olmadı be güzel kardeşimiz. Şarkının çok güzel olduğuna hiç şüphemiz yok ama maalesef kendisi en çok izlenen klipler arasında 77.991.253 izlenme ile yalnızca 6. sıraya yerleşebildi! Şimdi tekrar dene ve en çok izlenen klibi bul!

Üzgünüz :(

Üzgünüz :(

Hiçbirimizin dilinden düşürmediği o sözler 'naaber, gelmedi senden bi habeer meeraak eettiiim..' Hande Yener'i en çok izlenen klipler arasında bir numaraya taşımaya maalesef yetmedi! Hande Yener - Naber 77.077.628 izlenme ile listede yalnızca 7 numara olabildi! Tekrar dene ve birinciyi bul hadi!

Maalesef :(

Maalesef :(

Üzgünüz ama gece kulüplerinin vazgeçilmez şarkısı olan Demet Akalın - Çalkala listemizde sadece 8. sıraya yerleşebildi. Hem de 72.555.299 izlenmeye sahip olmasına rağmen! Tekrar deneyip birinciyi bulmaya ne dersin?

Hayır :(

Hayır :(

Keşke yaa! Keşke birinci olsalardı! Ama değiller işte :( O kadar konuşuldular, Khaleesi bile onları söylüyordu! Fakat birinci olmaları için bu yeterli olmadı! Günah Benim 70.132.227 izlenme ile listemizde maalesef son sırada! Şimdi tekrar dene ve birinci şarkıyı bul!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
661
325
269
157
121
104
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Clara Oswin Oswald

Nasıl oldu da 9 şarkı arasından 1.yi 11 denemede buldum ? sjjsj

Binnaz Özbek

şdksşfkpsdofsdo

Özge Arsak

en gereksizini işaretleyince buluyosunuz arkadaşlar

Asya Demirbilek

En saçma şarkıyı düşünerek ilk denememde buldum

onedio testleri alış kızım alış bunlar böyleğğ