Görüş Bildir
Haberler
Bu Testte Senden Oyuncu Olur mu, Onu Söylüyoruz!

etiket Bu Testte Senden Oyuncu Olur mu, Onu Söylüyoruz!

Şeboş
19.07.2016 - 15:41

Konuşurken el kol hareketlerini, mimiklerini çok kullanır mısın? Kimi insan elini kolunu sallar, parmaklarını çıtlatır, hareket çeker, kimisi gözlerini kırpar veya göz devirir, ne bileyim dudaklarını yamultur gibi gibi... Mimiklerini ne kadar kullanıyor olabilirsin? Tiyatral yeteneğin ne kadar?

1. Hadi başlayalım! Sinirlendiğin zaman, Jim Carey'nin hangi gifi oluverirsin?

2. Peki, Robert De Niro'nun hangi gülüşü sensin?

3. O zamannnnn, hangi kocaman kocaman gülen Julia Roberts'sındır?

4. Hangi çılgın Gerard Butler olabilirsin ?

5. Hangi şaşkın Sandra Bullock'sun?

6. Pişman olduğun zaman hangi Meg Ryan olursun?

7. Hangi Johnny Depp karakteri olmak istersin?

8. Evet şimdi de alemet-i farikası mimikleri olan birine geldik: Bruce Willis! Hangi gifi sana daha uygun?

9. Hangi Angelina Jolie kadar şeytanisin?

10. Evet son olarak; vuuuuuuuuu hangi karizmatik George Clooney'sin?

Eh idare edersin işte!

Hani sanat filmi deriz ya replikleri az olan filmlerden, hah işte o rollerin hakkını verirsin bak sen, çünkü hiç konuşmaz kenarda durursun, duruşunla varsın sen bebeğim, ama konuşma lütfen ya... Arada replik ezberletirler sana ' Ve adam dedi ki'  falan der,  rolünün hakkını verirsin işte...

Kutsal kitaba el bas ve buralardan uzaklaş, bu hayat sana göre değil.

Offf ya her şeyi birbirine karıştırdın sen, şaşkın seni... Bu ne böyle, akım derken b*kum derler ya hani, sensin o işte. Zaten en son söylenecek şeyi en başta söylüyorsun, yuvarlak bir meyve söyle diyoruz, muz diyorsun olmaz ki böyle... Anime seslendir sen...

Oyunculuk Seviyen: Uzay!

Vay vayy vayyy senin hayatın oyun be güzelim. Sanki her daim tiyatro sahnesinde gibisin, sahnenin tozunu yutmuşsun. Hamlet'in en zor tiradını verelim, bir kere okusan alırsın o sahneyi. Ağlayan palyaço seni, sahne arkasında ağlayıp maskeni takıp devam edebiliyorsun ... Her role girersin sen.

Metot Oyuncususun!

Seninki kurallara bağlı kalmaya yönelik bir oyunculuk, bir role hazırlanırken duygularınla değil de, verilen metotlarla yaklaşıyorsun. Bir metni eline aldın mı, okuduğun her şeyi harfi harfi yerine getirenlerdensin, rol için 100 kilo al deseler yaparsın, 'Bre! Beş duyusu olan her kim iseeee tez oyuncu ola' şeklinde düşünüyorsun kısacası.

Komedi Oyuncususun!

Herkesin olmak istediği, ama olamadığı tiplerdensin sen. Arkadaş sohbetlerinde, eğlence mekanlarında hadi bir şeyler anlatta gülelim, komikçiliğin merkezisin;) Ciddi bir şey anlattığın zaman bile altında bir pislik arıyor çevrendekiler, bu iyi mi kötü mü bunu sen de çözemedin canım, ama böyle devam et, gün gelecek meşhur olacaksın inanıyoruz ;)

Kötü adamsın sen!

Joker misin be mübarek. Godfather'larr, Blackway'ler, Hannibal Lecter'lar mı desek? Hangisini istersen o role soyunabilirsin sen. Kan seviyorsun, heyecan seviyorsun, önüne gelene hırlıyorsun, soyun dökün hadi Jigsaw, benimle oyun mu oynamak istiyorsunnnn, hadi oynayalım;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!