Görüş Bildir
Haberler
Bu Testin Sonucunda Seninle İlgili Bir Gerçeği Açıklıyoruz!

Bu Testin Sonucunda Seninle İlgili Bir Gerçeği Açıklıyoruz!

Sadece birkaç soruda seninle ilgili bir gerçeğe ulaşabiliriz. Sonucumuzu yorumlarda paylaşmayı unutma!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Genel ruh halin bunlardan hangisi?

4. Peki gerçekten yakınım dediğin kaç dostun var?

4. Peki gerçekten yakınım dediğin kaç dostun var?

5. Kendini bir hayvana benzet desek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen kolay mı vazgeçersin?

7. Hayatta en çok kimi düşünüyorsun?

8. Peki senin en katlanamadığın insan tipi hangisi?

9. Şimdiye kadar çok isteyip de ulaşamadığın bir şey oldu mu?

10. Son olarak kendine güven yüzdeni öğrenelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen insanları affetmiyorsun.

Sen affediciliği en düşük seviyede olan birisin. Yapılan bir hatayı görmezden gelmen veya unutman pek mümkün değil. Yıllar geçse de insanların yüzüne yaptıklarını bir bir sayabilirsin. Bunu yapsan da için pek soğumaz. Senin bir hatadan daha fazla takıldığın bir şey varsa, o da hata sonrası kişinin davranışıdır. Yapılan bir hata sonrasında özür dileme, kendini açıklama gereği duymuyorsa veya hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsa bu durum seni çıldırtabilir. Affetme olasılığın işte burada düşüşe geçiyor. Hataların çoğunun bilerek yapıldığını veya sonunun tahmin edilebileceğini düşünüyorsun. Eğer düşünmeden hareket eden birileri varsa onlar yaptıklarının sorumluluğunu taşımak zorunda olduğunu düşünüyorsun. Sen nasıl her hareketini tartıp öyle ilerliyorsan, insanlarında aynı şekilde yapmaları gerekiyor. Bilerek yapılmış veya sonu bariz bir şekil görülen bir şey senin için hata değildir ve bunun affedilme payı yoktur. Yani sen bir şeyi affetmiyorsan altında mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. Senin hayatında sana yanlış yapan veya sürekli hataya düşen insanlara yer yok. Böyle kişilerle kendini meşgul etmiyorsun.

Sen kendine acı çektirmeyi seviyorsun.

Sen biraz mazoşistsin desek yeridir. Kendine acı çektirmeyi seven bir yapın var. Güzel giden bir ilişkin de bir anda tartışma çıkartmak, büyük kavgalar etmek tam sana göre bir hareket. Canın sıkıldığında mı yoksa gerçekten kavga etmek ihtiyacı mı duyuyorsun? Pek emin değiliz. İnsan ilişkilerin çok kuvvetli değil ama belli bir zaman sonra ilişkilerin kuvvetleniyor. Kendini onlara ait hissediyorsun. Aranızdaki bütün mesafeler kalkınca da istediğin gibi davranmaya başlıyorsun. Yani nazının geçtiği insanlara acımasız davranıyorsun diyebiliriz. Sen bunları gerçekten sevdiğin kişilere yapıyorsun. Ama şakanın ucu kaçınca ya tamamen ilişkin bitiyor ya da seni anlayanlar sesini çıkartmıyor. Yani kiminle tartışmaya gireceğini iyi seçmelisin. Ağlamak senin için terapi gibi bir şey. Kendini ağlayınca daha rahatlamış ve mutlu hissediyorsun. Kendini üzerek veya ilişkilerinde sorun çıkartarak ilerlemen sağlıklı bir davranış olmadığını sen de bizim kadar iyi biliyorsun.

Sen aşırı duyarlısın.

Sen aşırı duyarlı birisin. Kendinden önce sürekli başkalarını düşünüyorsun. İlişkilerinin çoğunda kendini unutuyorsun diyebiliriz. Birini kırmak veya senin söylediğin bir söze alınması, senin için büyük bir sorun. Öylesine söylediğin şeyin bir insanın hayatına etki etmesini istemiyorsun. Her adımını düşünerek atıyor ve sonucunu tartıyorsun. Bazen istemeden yaptığın bir davranış veya söylediğin bir söz nedeniyle kendini yıpratabilirsin. Bu davranışından sonra seni defalarca özür dilerken bulabiliriz. Hassas biri olduğun için diğer insanlarında senin gibi olduğunu düşünüyorsun. Ama onlar sana, senin onlara davrandığın gibi davranmıyorlar. Kalbin kırılınca, üzülünce, sinirlenince her duygun suratından anlaşılabiliyor. Sözlerinle kırıldığını belli etmesen de hareketlerinle ediyorsun. Etrafındaki insanlara değer verdiğin kadar biraz da kendine değer vermelisin. Onların her şeyine yardımcı olurken kendini unutup gidiyorsun. Bütün ilişkilerinde ikici plana atılıyorsun. Bunun sebebi yine sensin. Sürekli alttan almak ve sorunları görmezden gelmek sağlıksız ilişkiler kurmana neden oluyor.

Sen kıskançlığını çok iyi gizliyorsun.

Sen kıskançlığını çok iyi gizleyen birisin. Ortamlarda her ne kadar 'ben asla kıskanmam' desen de içten içe büyük bir kıskançlık yaşadığını biliyoruz. Hayatındaki herkesin senin için çok önemli bir yeri var. Bu kişileri birileriyle paylaşma düşüncesi seni korkutuyor. Sadece aşk ilişkileri değil, hayatındaki bütün ilişkilerini başkalarından kıskanıyorsun. Onların başkalarıyla bir şeyler paylaşmasına dayanamıyorsun. Bu özgüvensizlikten doğan bir şey değil. Daha çok çevrendeki insanlara fazla değer vermen ve sahiplenmenden kaynaklanıyor. Kıskançlığını gizlesen de işler çığırından çıkacak gibi olunca, hemen davranışlarınla belli ediyorsun bir problem olduğunu. Genellikle ilişkilerinin yıpranmaması ve sorun çıkmaması için bu durumu belli etmiyorsun. Senin duygusuz biri olduğunu söyleseler de içten içe kendini yıprattığını çok az kişi bilir. Duygularını kontrol edebildiğin için kıskançlığını da dizginleyebiliyorsun. Seni çözmek ve anlamak oldukça zor. Çünkü hareketlerin ve düşüncelerin birbirini çoğu zaman tutmuyor. İnsanlara kolaylık sağlayıp biraz daha açık olmaya ne dersin?

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
30
20
15
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sen insanları affetmiyorsun

Gizem Yenikler

Sen aşırı duyarlısın. Sen aşırı duyarlı birisin. Kendinden önce sürekli başkalarını düşünüyorsun. İlişkilerinin çoğunda kendini unutuyorsun diyebiliriz. Bir... Devamını Gör

mustafam_fb

Sen insanları affetmiyorsun.