Görüş Bildir
Haberler
Bu Test, Senin Cinsel Burcunu Ortaya Çıkaracak!

etiket Bu Test, Senin Cinsel Burcunu Ortaya Çıkaracak!

Emilyy
15.10.2020 - 21:00

Bu testle senin cinsel burcunu ortaya çıkarıyoruz! 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. İlk olarak, evliliğin hiç de sana göre bir şey olmadığını düşündüğün oluyor mu?

4. Imm...Sen cinselliğin hangi halini daha çok seversin?

5. Peki karşındaki insanı en çok hangi özelliğinle etkilersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşık olmadığın bir insanla daha önce cinsel ilişkiye girdin mi?

7. Ne kadar bakımlı bir insan olduğunu sorsak kendine 5 üzerinden kaç verirdin?

8. Son olarak, hafta sonu partnerinle bu evlerden hangisinde olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç!

Senin cinsel performansın tıpkı bir koç burcu gibi ateşli bir volkan etkisinde! Cinsel ilişki esnasında resmen kendini kaybediyorsun. Kendini o anın büyüsüne öyle bir kaptırıyorsun ki, ortalık alev alev yanıyor. Partnerini de bir o kadar heyecanlandırıyorsun. Vücudundaki akan kanı hiçbir şekilde hissetmiyorsun. Resmen bir volkan gibi ateşini etrafa yayıyor, bu anı iki taraf için de vazgeçilmez kılıyorsun. He bir de bu konuda işinin ehlisin. Partnerini nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyorsun. Onun mutlu olduğunu gördükçe sen de alev alev yanıyorsun. Koç burcu insanı gibi cinsel ilişki hayatında baskın olmayı seviyorsun. Ağzından çıkan kelimeleri duymuyorsun bile. Koç burcu gibi haşin ve çılgınca sevişiyorsun. Astrolojik olarak baktığımızda senin cinsel burcun kesinlikle koç!

Aslan!

Senin cinsel burcun kükreyen bir hayvan gibi olan aslan! Yatakta inanılmaz hırçın ve asi olabiliyorsun. Cinsel ilişki esnasında partnerini kendinden geçiriyor, çıldırtıyorsun. Şehvetli ve ateşli hallerinle ortamın sıcaklığını arttıran bir havan var. Ağzından çıkan sözler resmen karşındakini tahrik ediyor. Sinsi sinsi partnerinin kanına girip bir anda coşkulu bir performans sergiliyorsun. Kalp atışın hızlanıyor, vücudundaki akan kanı hissediyorsun. Aslan burcu gibi olan performansınla ortamı alev alev yakıyorsun. İnanılmaz bir hünerin var. Bunu sergileyerek kendinden geçiriyorsun. Hem kendini hem de partnerini zevkten dört köşe ediyorsun. Tehlikeli bir cinsel performansa sahipsin. Karşındakini korkutuyorsun ama inanılmaz bir zevk de veriyorsun. İşte bu yüzden senin cinsel burcun aslan!

Boğa!

Senin cinsel burcun tıpkı bir saldırgan boğa gibi! Cinsel ilişki sırasında resmen o kadar çok çıldırıyorsun ki yeri geliyor 9 şiddetinde deprem gibi etki yaratıyorsun. Partnerini zevkten dört köşe yapıyor, işinin ehli bir insan gibi davranıyorsun. Neyden zevk alacağını çok iyi analiz ediyorsun. Baştan çıkarıcı havanla, yerinde duramaz hallerinle ve utanmaz tavırlarınla o yaşanan cinsel ilişkiyi eşsiz kılıyorsun. O anın büyüsüne kendini öyle bir kaptırıyorsun ki, hiçbir şey umrunda olmuyor. Kendini sadece o duruma adıyorsun ve karşındaki insanı kendine hayran bırakıyorsun. Zehrini öyle bir bırakıyorsun ki senden etkilenmeyen tek bir insan bile yok. İşte bu yüzden senin cinsel burcun kesinlikle boğa!

İkizler!

Senin cinsel burcun kesinlikle libidosu yüksek olan ikizler! Cinsel ilişki esnasında karşındaki insanın aklını başından alıyorsun. Bir mıknatıs gibi karşındaki insanı kendine öyle bir çekiyorsun ki resmen tahrik ediyorsun. Bu işte nirvanaya ulaşan bir insansın. Resmen şeytan tüyü var sende tıpkı ikizler gibi. Karşındaki insanı baştan aşağı etkileyip arzulatıyorsun. Cinsellik konusunda nerede nasıl davranacağını gerçekten çok iyi biliyorsun. Senin için partnerini memnun etmek inanılmaz önemli. O yüzden o ateşli hallerini karşındaki insana hissettiriyorsun. Resmen bu şehvetli hallerinle karşındakini de kışkırtıyorsun. Ateşini bir kere saldığında zaten karşındakini de alev alev yakıyorsun. Karşı konulamaz hala geliyorsun. Nasıl etkileyeceğini, zevk aldıracağını çok iyi biliyorsun. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin cinsel burcun kesinlikle ikizler!

Akrep!

Senin cinsel burcun ateşli ve ihtiraslı olan akrep! Tutkulu bir akrep gibi inanılmaz bir cinsel hayatın var. Baştan çıkarıcı havanla, yerinde duramaz hallerinle ve utanmaz tavırlarınla o yaşanan cinsel ilişkiyi eşsiz kılıyorsun. O anın büyüsüne kendini öyle bir kaptırıyorsun ki, hiçbir şey umrunda olmuyor. Kendini sadece o duruma adıyorsun ve karşındaki insanı kendine hayran bırakıyorsun. Ateşinle partnerini de cayır cayır yakıyorsun. Seninle bu deneyimi yaşayan insanın aklını başından alıyorsun. Unutulmaz bir cinsel performans sergiliyorsun. Resmen kendine hayran bıraktırıyorsun. Sen işte öyle etkileyicisin, hafızalara kazınan bir partnersin. Yeryüzünde senin gibisi yok! İşte bu yüzden senin cinsel burcun kesinlikle tutkunun ve şehvetin başı olan akrep diyebiliriz...

Balık!

Senin cinsel burcun romantik ve masum bir aşık olan balık burcu! Senin için cinsellik demek o anı iliklerine kadar hissetmek demek. Kalbinin hızlı hızlı çarpmasını, tüm vücudunun titremesini ve partnerinin heyecanını hissetmek istersin. Yoğun ve tutkulu bir gece geçirmek istersin. Duygulara ve hislere çok önem veren bir insan olduğun için her anını eşsiz ve özel kılmak istiyorsun. Romantik bir ortamla bunu iliklerine kadar hissetmek istiyorsun. Şehveti ve tutkuyu dibine kadar hissetmek istiyorsun. Her anın tadını çıkararak cinselliği yaşamak istiyorsun. İşte bu yüzden senin cinsel burcun kesinlikle balık!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1090
432
327
271
180
121
83