Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Sana Gerçekten Ne Kadar Yalnız Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Test Sana Gerçekten Ne Kadar Yalnız Olduğunu Söylüyor!

Yung Boş Ada
01.02.2016 - 17:10

Hazır sevgililer günü de yaklaşırken yalnızlara özel bir test yapalım dedik! Sana sorular soracağız ve sonucunda da senin aslında ne kadar yalnız olduğunu söyleyeceğiz. Hazır mısın? Hadi hemen testi çöz ve sonucunu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak kendini bu ünlülerden hangisiyle özdeşleştirirsin?

2. Bu görüntü sana nasıl hissettirdi sevgili yalnız dostumuz?

2. Bu görüntü sana nasıl hissettirdi sevgili yalnız dostumuz?

3. Tamam tamam, çift göstermeyeceğiz sana daha fazla! Hadi efsane bir dizi seç!

4. En son ne zaman biriyle buluştun?

5. Şarap sever misin bilemiyoruz ama, sence hangi şarap?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini mutlu hissetmek için bunlardan hangisini yersin?

7. Peki sevgili adayının hangi hareketi anında seni soğutur?

8. Son olarak: Kendinde en çok güvendiğin şey ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Özgürlüğüne gölgeyi hakaret sayarsın sen!

Sen tam bir özgür ruhlusun, öyle ki bir ilişkinin sana getireceği kısıtlamalar ve sınırları adeta bir hakaret olarak sayarsın! Bu yüzden de bir ilişkiye hayatında ne yeri ne zaman ve ne de ihtiyacın var! Bekar olmayı seviyorsun, kendi sınırlarını kendin koymayı seviyorsun. Bunda kendine güveninin yüksek olmasının da büyük bir payı var elbette. Dahası sana bir şey söyleyelim mi; sendeki bu yalnız ama kendine güvenli duruş seni aynı zamanda hem çok çekici, hem de az biraz korkutucu yapıyor!

Şimdilik yalnız!

Sen şimdilik sadece teknik olarak 'yalnızsın'. Çünkü anladığımız kadarıyla şu an görüştüğün kişiyle henüz ilişkinizi resmileştirmemişsiniz. Zaten senin uzun süre yalnız kaldığın da görülmemiştir. Sürekli birileriyle konuşur, görüşür, kafana uyan adayla da bir şeyler yaşamaya başlarsın. Az biraz çapkın diyebiliriz yani sana, ya da o kadar çekicisin ki cazibene kimse karşı koyamıyor! Ne diyelim, bu sevgililer gününü yalnız geçirmeyecek şanslı dostlarımızdan biri gibisin sen: Şimdiden iyi eğlenceler!

Bekarlık senin sultanlığın!

Sen yalnızsın, bekarsın ve açıkçası bu durumdan çok memnunsun! Çünkü sen tam anlamıyla özgürlüğe ve eğlenceye düşkünsün, sevgilin olduğu zaman da bunlar elinden alınacak diye hiçbir şekilde istemiyorsun böyle bir ilişki içine girmeyi. Ayrıca mükemmel bir arkadaş grubuna sahipsin, siz birlikteyken eğlencenin sınırı yok resmen! Bu yüzden de arkadaşlarına ayırdığın zamanı bir başkasıyla paylaşmak istemiyorsun. Fakat bir gün o doğru kişi geldiğinde de hayır dememeni tavsiye ederiz!

Galiba yalnızlığın tanımı sensin!

İnanmıyoruz, gerçekten çok yalnızsın! Üzgünüz  bunu bu şekilde söylemek istemezdik ama, ciddi anlamda biriyle görüşeli ne kadar zaman oldu? Hatırlamıyorsun değil mi? Biz de öyle tahmin etmiştik. Ama üzülme, belki o kişiyle hala karşılaşamadın; ya da birbirinizi teğet geçip durdunuz! Ama sakın umudunu kaybetme, kim bilir belki bu sevgililer günü senin için hiç düşünmediğin bir şekilde geçer?

Forever alone!

Üzgünüz güzel dostumuz, ama sen ciddi anlamda 'forever alone'sun! Fakat bu senin suçun demeyeceğiz çünkü bu maalesef senin suçun! Standartların çok yüksek, adeta ancak filmlerde veya peri masallarında bulunabilecek bir şeyler arıyorsun. Bu yüzden karşına çıkan her aday senin için yetersiz kalıyor. Peki sonuç ne= yalnız, hala yalnız, hep yalnız! Bizce standartlarını tekrar gözden geçirmeli, gerekirse biraz düşürmelisin. Yoksa hayatının sonuna kadar forever alone kalacaksın güzel dostumuz :')

Tam bir çapkın!

Evet sen yalnızsın, ama bulamadığından değil, sen öyle istediğin için yalnızsın. Çünkü önünde bir sürü fırsat, bir sürü adayın var. Aralarından da seçmek istemiyorsun, en azından şimdilik. Bu yüzden de hepsiyle şansını deneyip en çok hoşuna gidenlerle takılıyorsun! Yani tam bir çapkınsın: Adeta çapkınlık senin göbek adın gibi! Kısacası hayat sana güzel be! Bu sevgililer gününü yalnız geçirmeyeceğine emin olduğumuz okuyucularımızdan biri de sensin! Şimdiden iyi eğlenceleer!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2209
1374
948
590
435
369
139
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Forever alone! =>> Üzgünüz güzel dostumuz, ama sen ciddi anlamda "forever alone"sun! Fakat bu senin suçun demeyeceğiz çünkü bu maalesef senin suçun! S... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Forever alone! :(