Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Sana Aşk Hayatını Anlatan Film Repliğini Söylüyor!

etiket Bu Test Sana Aşk Hayatını Anlatan Film Repliğini Söylüyor!

Sena Erdoğdu
22.03.2021 - 18:45 Son Güncelleme: 22.03.2021 - 19:07

Filmlerdeki aşkları seviyorsak kendimizden bir şeyler bulduğumuz içindir. Şimdi yapacağın test sana aşk hayatının film repliğini söyleyecek. Sonuçlarını bizimle paylaşmayı unutma. Bu Test Sana Aşk Hayatını Anlatan Film Repliğini Söylüyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını.

3. İlk aşkın hakkında ne düşünüyorsun?

3. İlk aşkın hakkında ne düşünüyorsun?

4. Peki hiç aldatıldın mı?

4. Peki hiç aldatıldın mı?

5. Bize sinema tarihinin ikonik çiftlerinden birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mutlu bir anını ilk kiminle paylaşırsın?

7. En son ilişkin neden bitti?

7. En son ilişkin neden bitti?

8. Peki sen ilişkide bunlardan hangisisin?

9. Senin için hangisi daha zor?

9. Senin için hangisi daha zor?

10. Kendine ideal sevgili puanı versen bu kaç olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür arasın bulunmaz."

"Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür arasın bulunmaz."

Senin film repliğin Aşk Tesadüfleri Sever filminden geliyor. 'Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür arasın bulunmaz.' Senin için aşkı bulmak, doğru insanı bulmak , anlaşmak, her şeyden emin olmak oldukça zor. Bunun sebebi senin de zor bir insan olmandan kaynaklanıyor. Çok seçici ve kararsızsın, kendin için hep en iyisini bulmaya çalışıyorsun doğru olan da bu. Bir insanı ilk gördüğünde ne hissettiğin çok önemli çünkü sen ilk görüşte aşka inanıyorsun, başka insanlarla vakit kaybetmiyorsun. Onu ilk gördüğündeki heyecanını hiçbir duyguya değişmezsin. Bir gün gerçek aşkın seni bulacağına biz eminiz.

"Aşık olmak anlık bir şey. Birden her şeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin çok daha lezzetli olduğu bir an bu."

"Aşık olmak anlık bir şey. Birden her şeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin çok daha lezzetli olduğu bir an bu."

Evet senin aşk hayatının film repliği Kaybedenler Kulübü'nden geliyor. 'Aşık olmak anlık bir şey. Birden her şeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin çok daha lezzetli olduğu bir an bu.' Sen aşık olduğunda ayakların yere basmıyor. Sürekli suratında o gülümsemeyle dolaşıyorsun. Çok fazla hayal kuruyor ve onları sevgilinle gerçekleştirdiğinizi düşlüyorsun. Yanında sevdiğin insan olduğu sürece senin mutlu olmaman için bir sebep de yok. Olumsuz olan her şey bir anda siliniyor senin dünyandan. İlişki içinde hem kendini hem sevgilini mutlu etmeyi çok iyi biliyorsun. Sen aşık olduğunda hayatındaki her şey pembe oluyor. Yani sen aşık olunca her gün bir bahar sabahına uyanıyor gibi oluyorsun.

"Bir enginarın bile bir kalbi vardır."

"Bir enginarın bile bir kalbi vardır."

Senin aşk hayatının film repliği hepimizin hayran kaldığı Amelie filmden geliyor. 'Bir enginarın bile bir kalbi vardır.' Evet doğru bir enginarın bile bir kalbi var, etrafta bu kadar kalpsiz insan olmasına rağmen. Sen aşık olunca fazla kırılgan oluyorsun bu da seni şefkat aramaya itiyor. Karşındaki insandan biraz daha şefkat istiyorsun ama onlara bu bile çok zor geliyor. Şu ana kadar karşına çıkan insanlar seni kırmaktan başka bir şey yapmamışlar. Oysa senin aşık olman demek tüm enerjinle tüm varlığınla sevgini hissettirmen demektir. Karşındaki insandan da bunu beklemek en doğal hakkın. Seni hak ettiğin gibi sevecek kişileri aramaktan vazgeçme. Umarım karşına enginardan daha büyük kalbi olan biri çıkar.

"Jeny ve ben, köfte ve patates gibiydik."

"Jeny ve ben, köfte ve patates gibiydik."

Senin aşk hayatını anlatan film repliği Forrest Gump filminden geliyor. 'Jeny ve ben, köfte ve patates gibiydik.' Senin aşık olman demek uyumu yakalaman demek. Gerçek aşkın uyumdan geçtiğini düşünüyorsun. Aynı fikirlere, aynı zevklere sahip olmanız aşkınızı güçlendirecek ve sürekli ortak noktada buluşmanızı sağlayacak. Dışardaki gözlerin size 'birbirlerine ne kadar çok yakışıyorlar' demeleri seni çok tatmin ediyor. Bazen siz susmalı gözleriniz konuşmalı. Bakışlarınızla bile birbirinize birçok şey anlatmalısınız. Senin için aşkta en önemli şey uyumsuzlukların bile uyumlu olması.

"Birilerinin ne istediğini bırak! Sen ne istiyorsun?"

"Birilerinin ne istediğini bırak! Sen ne istiyorsun?"

Senin aşk hayatının repliği The Notebook filminden geliyor. 'Birilerinin ne istediğini bırak! Sen ne istiyorsun?' Sen aşık olunca her zaman en çok karşı tarafı düşünüyorsun. O ne ister, neyden mutlu olur, ne onu üzer sürekli onun istediklerine odaklısın. İnsan kendini mutlu edemezse karşısındaki insanı da edemez. Kendini ilişki içinde görmezden gelirsen sevgilinde seni unutur. Önce kendi istediklerini bilmeli ve önemsemelisin. Kendini önemsersen daha sağlıklı bir ilişkin olur. Sürekli çevrende de o üzülür bu kırılır diye yaşanmaz ki. Bırak biraz da onlar seni düşünsün. Hayatını, aşkını kendi istediğin gibi yaşa sonuçlarına iyi veya kötü katlanacak olan sensin. Kendini önemse, daha mutlu olacaksın.

Bunlar da ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
121
51
47
20
17
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

Köfte ve patates :d

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Aşk Tesadüfleri Sever. "Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür arasın bulunmaz." Senin için aşkı bulmak, doğru insanı bulmak , ... Devamını Gör

Mustafa Karakoç

"Aşık olmak anlık bir şey. Birden her şeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin çok daha lezzetli... Devamını Gör