Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Kadınlar İçin! Saçını Acilen Boyatman Gereken Rengi Söylüyoruz

Bu Test Kadınlar İçin! Saçını Acilen Boyatman Gereken Rengi Söylüyoruz

Saçımızı boyatma kararı, bizim için oldukça zor bir karardır. 'Bu renk olur mu?' veya 'Bana yakışır mı?' gibi sorularla hem kendimizi hem de çevremizi darlarız. Ama senin sormana gerek yok, çünkü biz varız. Sana acilen saçını boyatman gereken rengi söylüyoruz.

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını seç bakalım.

2. Söyle bakalım sen sevgilinden ayrılınca kendini kuaföre atan biri misin?

2. Söyle bakalım sen sevgilinden ayrılınca kendini kuaföre atan biri misin?

3. O zaman bize ten rengini seç bakalım.

3. O zaman bize ten rengini seç bakalım.

4. En çok kullandığın takı bunlardan hangisi?

5. Şimdi de bu elbiselerden birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bize bir de çok kullandığın bir ruju seç bakalım.

6. Bize bir de çok kullandığın bir ruju seç bakalım.

7. Peki senin göz rengin bunlardan hangisi?

8. Saçlarını en çok ne şekilde kullanıyorsun?

9. Son olarak bize burcunu söyle de cevabı görelim.

Hafif ışıltılar...

Hafif ışıltılar...

Sen kesinlikle saçını bu renge boyatmalısın. Sen genellikle sade şeylerden hoşlanıyorsun. Öyle abartılı, parıltılı dikkat çekici şeyler pek sana göre değil. O yüzden saçlarının, uçlarına hafif aydınlık vermen sana hem farklı bir hava katacak hem de kendini iyi hissetmeni sağlayacak. Çok zarif bir kişiliğin var. Girdiğin ortamlarda sessiz ve sakin yapınla tanınıyorsun. Genellikle insanları anlamak ve dinlemek üzerine karakterin. Çok konuşmak yerine onlara akıl vererek daha iyi hissediyorsun. Bu özelliğin insanlara kolay kolay güvenemediğinden kaynaklanıyor. İçini hemen birine dökmekte zorlanıyorsun. Hırslı ve çalışkan birisin. Bir işe başladıysan onu bitirmeden, asla elinden bırakamıyorsun çünkü o senin kafanı meşgul ediyor. Bu hırsının getirdiği başarıda senin öz güvenli biri olmanı sağlıyor. Oldukça sade ve şık seçimlerin var. Seçtiklerin basit ama sen de ayrı bir hava oluşturuyor. O yüzden hem karakterinle hem de seninle uyumlu olacak bu saçı yaptırmak için neyi bekliyorsun?

Havalı sarı tonları...

Havalı sarı tonları...

Senin acil boyatman gereken saç rengi bu. Tamam itiraf edelim bu saçı tutturmakta, aynı renk geçişini yakalamakta oldukça zor. Ama sana bundan başka saç rengi olmaz çünkü seni yansıtan saç rengi bu. Sen çok dikkat ve ilgi çekici birisin. Karşındakini hemen etkin altına alabiliyor ve onlarda farklı bir izlenim bırakabiliyorsun. Enerjin saçları da yansıyor ve genellikle dalgalı saçları tercih ediyorsun. Duyguları en dipte yaşamayı seviyorsun. Mutluluğunu da sevincini de uçlarda yaşayan birisin. Bir ortama girdiğinde bütün gözler senin üzerinde oluyor ve sen bu duyguyu çok seviyorsun. Etrafındaki insan sayısı oldukça kalabalık cana yakın ve samimi tavrın sayesinde herkesle çok çabuk kaynaşabiliyorsun. Ama bunların yanında yalnız kalmaya da çok ihtiyaç duyuyorsun. Bazen köşene çekilip iyice dinlenmek sana iyi geliyor ve aynı enerjinle sahaları dönüyorsun. Monoton bir hayat tarzını asla benimsemiyorsun. Enteresan ve ilginç olan her şeyi, ilk önce sen yakalıyorsun. Hem enerjini yansıtan, hem de sana en çok yakışacak olan bu saç rengini yaptırmak için daha ne kadar bekliyorsun?

Kızıl tonları...

Kızıl tonları...

Sana en çok yakışacak saç rengi kesinlikle kızıl tonları. İddialı birisin. Herkesle aynı olmaktansa kendine özgü ve farklı olmayı tercih edersin. Cesaretin herkesi hayran bıraktıracak cinsten. Öyle kolay kolay hiçbir şeyden ve kimseden korkmazsın. İnsanların dedikleri şeyleri de pek önemsemezsin aslında. Özellikle çok bir şey biliyormuş gibi her konuda fikrini söyleyen insanlarla alttan alta dalga geçersin. Bununla beraber mantıklı da birisin. Hayatındaki önemli kararları öyle pat diye değil de iyice düşündükten sonra alırsın. Çocuksu bir halinde yok değil. Arkadaş ortamının en eğlencelisi sensin. Öyle kolay kolay alınganlık göstermiyorsun. Sen böyle olduğun için de insanlara içinden ne geliyorsa direkt söylüyorsun. Bazıları bunu kaldıramasa da sonra gidip gönül almayı da iyi biliyorsun. Kızıl saçlar genellikle enerji ile de bağlantılıdır. Yüksek ve bitmek bilmeyen bir enerjin var. Daha da enerjik ve farklı olmak için hemen kuaförüne bu saç rengini göstermelisin.

Göz alıcı sarı...

Göz alıcı sarı...

Senin boyatman gereken saç rengi bu göz alıcı sarı tonları. Seninle bütünleşen ve seni yansıtan bu rengi tercih etmelisin. Sen daha çok cool birisin. Saç boyatmaya da, giyeceğin elbiseye de, takacağın takıya da çok fazla kafa yormazsın. Eline o an ne geçtiyse onu giyersin ve kendine de neyin yakışacağını çok iyi bilirsin. Biraz bu hayatı umursamaz tavırların seni zor bir insan yapmış. Herkesle çok çabuk anlaşamıyorsun. Özellikle ilk bakışta ısınamadığın insana, mümkün değil bir daha ısınman. Aldığın kararların ve söylediğin düşüncelerin hep arkasında durursun. İnandığın şeyleri inatla savunmak gibi bir özelliğin var. Bu saç rengi de seni anlatan ve seni yansıtan bir renk. Riskli şeyler sana göre değil. Adımlarını temkinli ve sağlam atmayı tercih ediyorsun. Enerjini ve yüzünü ortaya çıkaracak olan bu renk ile farklı bir auran olacak. Sana çok yakışacağını düşündüğümüz bu saç rengini bir an önce yaptırmalısın.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
108
93
33
13
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Senem Şengül

Kadınlar için deyip cinsiyet sormak ne be?

Ecem Çelik

Hem bașlıkta bu test kadınlar için diyorsun hem de cinsiyet seç diyorsun Saçma :/

Gizem Yenikler

Havalı sarı tonları...