Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Hayatında İçe Dönük mü Yoksa Dışa Dönük mü Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Test Hayatında İçe Dönük mü Yoksa Dışa Dönük mü Olduğunu Söylüyor!

egeboi
09.10.2016 - 11:52

Bu esrarengiz üçgenler hayatta içe dönük mü yoksa dışa dönük mü olduğunu söylüyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

%50 İçe dönük %50 Dışa dönük

%50 İçe dönük %50 Dışa dönük

İçe dönük müsün yoksa dışa dönük mü bilemedik… Ortalarda bir yerlerdesin işte ikisinden de biraz var, ortaya karışık gibi. Hem keyif aldığın sosyal bir çevren var hem de yalnız yaptığın bazı şeyleri seviyorsun. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla vakit geçirmek hoşuna gidiyor. Aynı zamanda kendine de vakit ayırıyorsun. Bir gün kalabalık bir doğum günü partisinde olmak isterken ertesi gün eve kapanıp 10 bölüm dizi izlemek daha cazip gelebiliyor sana. Belli bir ortamda konuşan olmayı da dinleyen olmayı da seviyorsun. İş hayatında da oldukça pozitif bir şey bu. Duruma göre grupla çalışabiliyorken yalnızken de harika işler başarabiliyorsun. Sonuç olarak her türlü ortama uyum sağlayabilen bazen rengarenk bazen negatif tonların insanısın!

İçe dönük!

İçe dönük!

İnsanlarla takılmak yerine kendi başına bir şeyler yapmayı seviyorsun. Çılgınlar gibi dans edeceğin bir partidense çayını kahveni alıp o çok sevdiğin kitabı okumayı tercih edenlerdensin. Aşırı sesli ve ışıklı ortamlar hiç sana göre değil. Tabii ki içe kapanık olman utanman gerektiği anlamına gelmiyor. Görünen o ki beklenmedik durumlara diğer insanlardan çok daha çabuk uyum sağlıyorsun. Etrafında çok insan olacağına az ve öz arkadaşlarının olması senin için çok önemli. Karşındaki insana güvenmek isterken onların da sana güvenmesini istiyorsun. Bir şey yapmadan önce uzun uzun planlayıp sonra harekete geçiyorsun. Sonuç olarak büyük uğraşlarla inşa ettiğin dünyanda senden mutlusu yok!

Dışa dönük!

Dışa dönük!

Bütün enerjin çevrendeki insanlardan geliyor! Sosyal hayatında oldukça heyecanlı, istekli, konuşkan ve eğlencelisin. Arkadaş ortamında ilginin sende olmasını seviyorsun. Yalnız geçirilen anlardan hiç keyif almayan, sürekli birileriyle bir şeyler yapmayı isteyen tipik bir dışa dönüksün. Bu sosyal kişiliğin çalışma hayatında da tabii ki seninle; grup çalışmalarını seviyor ve insanlarla birlikteyken daha yaratıcı olduğunu düşünüyorsun. Yani çok başarılı bir takım lideri olabilirsin. Hayatında bazen yollar ikiye ayrılıyor ve üstünde çok düşünmeden birini seçiveriyorsun. Sonucu ne olursa olsun ‘’Bu benim kararım.’’ diyebilmek hiç de zayıf bir insan olmadığını kanıtlamaya yeter de artar bile. Sonuç olarak bu renkli kişiliğinle hem kendinin hem de etrafındaki insanların neşe kaynağısın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1017
244
215
111
42
33
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

asosyalim ak.

Luna

%50 İçe dönük %50 Dışa dönük

Sigurd

ne uğraşcam çözüp, zaten biliyorum cevabı: içe dönük.