Görüş Bildir
Haberler
Bu Tarot Falı, Sana Geleceğini Söylüyor!

Bu Tarot Falı, Sana Geleceğini Söylüyor!

Osman Avcı
30.10.2014 - 15:07 Son Güncelleme: 30.10.2014 - 18:38

Fala inanma, falsız da kalma demişler. Ama bu fala Onedio baktığı için inanabilirsin de :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğada bulunan 4 unsurdan hangisi?

1. Doğada bulunan 4 unsurdan hangisi?

2. Sana en iyi nasihatı hangisi verir?

3. Bir sembol seç!

4. Kendini hayatının hangi alanında geliştirmek zorunda hissediyorsun?

5. Önceki hayatında sen kimdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi kıyafet, senin ruhuna daha uygun?

7. Hangi aktivite, kulağına daha güzel geliyor?

8. Son soru, soru içinde soru: Hangi sorunun cevabı senin için daha hayati?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Deli" çıktı!

"Deli" çıktı!

Kartın ismine aldanma, aslında bu kart, 'derin düşünceler'i temsil eder. Ayrıntıcısın, kılı kırk yararsın, parçaları birleştirmek de senin. Bulmaca gibi birisin yani. Geleceğinde ise tercihler görünüyor. Yaşamında da büyük değişikliklerin olacağını söylemek gerek. Bu kart, yeni başlangıçlara, fırsatlara işaret eder. Bu kartı seçen kişi, aşk konusunda hayatının fırsatını yakalayabilir.

"Büyücü" çıktı!

"Büyücü" çıktı!

Sen imkansızlıkları, imkan haline getirebilen birisin. Hatta birisi 'o işin oluru yok!' diyorsa, bu işi imkanlı hale getirmek için, daha yüksek bir motivasyona ulaşıyorsun. İnatçı ve kararlısın çünkü. Ama tek başına bunlar da yeterli değil tabii ki, yetenek de lazım, ki o da sende var. Bu kartı seçen kişinin, ister kadın olsun, ister erkek, en temel özelliğinin kendine güven olduğunu da belirtmek gerek. Geleceğine ise senden başka kimse karar veremez, çünkü sen kendi göbek bağını kesebilen azınlıktaki bireylerden birisin. Sadece şunu diyebiliriz, o aklındaki yürürlüğe koyacaksın bay/bayan kararlı :)

"Güneş" çıktı!

"Güneş" çıktı!

Tarot kartları içinde, Güneş kadar olumlu bir kart var mı, bilemiyoruz. İyimser bir insansın öncelikle, her şeyi iyiye yoruyorsun; işte bu yüzdendir başına hep güzel şeylerin gelmesi. Bu kart, yeniden doğuş anlamına gelir ve dolaylı olarak yeni başlangıçları ve sorunların üstesinden gelmeyi temsil eder. Aşk ele alındığında evlilik demektir aynı zamanda. Sağlıklı olmak da işin cabası, bay/bayan optimist :)

"Ay" çıktı!

"Ay" çıktı!

Ay kartını seçen insanın en öne çıkan özelliği karmakarışık birisi olmasıdır. Evet, karmakarışık duygulara sahipsin, bir dakikan bir dakikana uymuyor. Ancak bunun ötesinde derin bir insansın, manaya önem veriyorsun bu yüzden, maddeye değil; sığ değilsin asla. Yakın bir zamanda büyük bir sahtekarlığa veya yalana maruz kalmış olabilirsin. Ay, titreşimleri temsil ettiğinden ayrılığı, ani değişimleri ifade ediyor olabilir. Kartı seçen kişi, hayal kırıklığına uğrayabilir. Senin bilmediğin çok şey etrafında yaşanıyor olabilir, dikkatli olun, aman ha!

"Aşıklar" çıktı!

"Aşıklar" çıktı!

Senin için anahtar kelime, pek tabii ki denge. Dengenin bozulduğu zamanlarda, sanki yolunu kaybetmiş gibi oluyorsun. İşte bu yüzden dengeni bozacak ortamlar/kişiler, sana uzak, Allah'a yakın. Haklısın da, çünkü bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterirken, AYARSIZ saat hiçbir zaman göstermez! Geleceğinde ise, kartın adından da anlaşılacağı üzere 'aşk' var. Ne mutlu sana, iyi karın ağrıları efendim :)

"Kader Çarkı" çıktı!

"Kader Çarkı" çıktı!

Ooo şans, alırım bi' dal. Şunun müjdesini verebiliriz ki, o saçma salak günler: The end! Zaman artık, senin zamanın! Hani hep diyordun ya, 'sıra ne zaman bana gelecek?'. İşte artık o gün geldi. Bu gelişin sebebi pek tabii ki bu kart değil; bu zamana kadar gösterdiğin metanet ve sabır. Şu hayatın en temel mottosu, binlerce şairin, yazarın, bilgenin dediği gibi 'Kış sonu bahardır!'. Fırsatlar fırsatlar kısacası... Bize çıkmış gibi sevindik valla :)

"Dünya" çıktı!

"Dünya" çıktı!

Öncelikle şunu demeliyiz ki, sen yardımsever bir insansın. Hümanistsin, hayvan ve doğaseversin de. İçin sevgi dolu olduğu için, bu sevgi her yere taşıyor. Geleceğinde ise, başarı görünüyor. Çünkü artık sorumluluk almayı öğrendin. Bu nedenle nasıl başarılı olacağını da öğreneceksin. Bu kendini tanımana da yol açacak. Yani artık neyi yapıp, ne yapamayacağını çok iyi bilecek. Geleceğinde bir de seyahat gözüküyor ki, bir ince kıskanmadık desek, yalan olur :)

"Yıldız" çıktı!

"Yıldız" çıktı!

Sen geleceğe umutlu bakan birisin. Hayata güzel tarafından bakabiliyorsun çünkü. Ayrıca adaletli birisin, mesela iki kişi tartışıyor diyelim, seni illaki 'Sen bilirsin doğrusunu' diye olaya dahil ederler, Ombudsman gibi insansın vesselam. Geleceğinde ise yaratıcılık gözüküyor. Bu zamana kadar belli tıkanmalar yaşadın hayatında, ama onların geçtiğini söylemek gerek. Arzuların ve düşlerin akacak yeni yollar buluyor. Yaratıcılığına kuvvet!..

"Baş Rahibe" çıktı!

"Baş Rahibe" çıktı!

Senin en temel özelliğin, sezgisel ve içgüdüsel bir insan olman. Sendeki sezginin gücü, adeta bir 6. his. Sezmiyorsun da, sanki görüyorsun, dokunuyorsun, o derece. Belirgin bir gelecek kaygının olduğunu da söylemek elzem. Bu kaygı ise, gerçekten hissetmediğin işlere/ilişkilere buluşmandan ileri geliyor. Ancak gerçekten hissettiğin işlere gireceksin. Burada mantığını, aklını biraz devre dışı bırakman gerekiyor. Çünkü sağda solda, mantık abidesi insanların düştüğü durumları görüyoruz. Bu hayatın matematiği yok, kritik nokta, içgüdülere ve sezgilere güvenmektir!

"Münzevi" çıktı!

"Münzevi" çıktı!

Çok sempatik bir kart gibi durmasa da, endişeye gerek yok, aslında belki de en anlamlı kart Münzevi kartıdır. Sen basitçe akil bir insansın. Tecrübenin vücut bulmuş halisin bir nevi yani. Yaşadıklarından ders alıyorsun, aynı hatayı tekrarlamak sende yok! Bilgesin, öğütlerin tutulacak cinstendir. Geleceğinse bir şarta bağlı: rutinini bozmaz, risk almaz ve güvendiğin insanlarla devam edersen, MFÖ'nün dediği gibi 'Güzel günler, seni bekler' :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2637
2295
762
573
482
329
301
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ergin Yıldız

Senin en temel özelliğin, sezgisel ve içgüdüsel bir insan olman. Sendeki sezginin gücü, adeta bir 6. his. Sezmiyorsun da, sanki görüyorsun, dokunuyorsun, o d... Devamını Gör

Nehir Braderin

"Yıldız" çıktı! "Yıldız" çıktı! Sen geleceğe umutlu bakan birisin. Hayata güzel tarafından bakabiliyorsun çünkü. Ayrıca adaletli birisin, mesela iki kişi t... Devamını Gör