Görüş Bildir
Haberler
Bu Sütyenlerden Hangisinin Daha Pahalı Olduğunu Bulabilecek misin?

etiket Bu Sütyenlerden Hangisinin Daha Pahalı Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
10.07.2016 - 13:20

Alışveriş tutkunlarına özel bir test daha! Yeteneğinizi bugün de hangi sütyenin daha pahalı olduğunu bularak göstermeye ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sütyenlerimiz bunlar!

Buldun!

Buldun!

Tebrikler! Bu Penti sütyenin fiyatı tam tamına 79,90 TL! Yani aralarında en pahalı olan!

Çok yaklaştın!

Çok yaklaştın!

Ah bee, gerçekten inanılmaz yaklaşmıştın! Bu Penti sütyenin fiyatı 69,90 TL! Ama maalesef en pahalısı değil. Şimdi tekrar dene!

Hayıır!

Hayıır!

Oldukça güzel bir sütyen, ama maalesef en pahalısı değil! Bu Penti sütyenin fiyatı tam olarak 64,90 TL! Şimdi tekrar dene ve en pahalıyı bul!

Maalesef!

Maalesef!

Maalesef ama en pahalı sütyenimiz bu değil! Bu oldukça tarz H&M sütyenin fiyatı tam olarak 29,99 TL! Hadi tekrar dene ve en pahalıyı bul!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Bulamadın! Bu son derece şık sütyen maalesef aralarındaki en pahalı sütyen değil! Fakat inanılmaz şık H&M sütyenin fiyatı tam olarak 39,99 TL. Şimdi tekrar deneyip en pahalısını bulmaya ne dersin?

Olmadı!

Olmadı!

Yapamadın be güzel dostumuz, en pahalısını bulamadın! Biz sana yine de bu inanılmaz güzel H&M sütyenin fiyatını söyleyelim: 49,99 TL! Tekrar denemeli ve en pahalısını bulmalısın!

Keşke!

Keşke!

Ah keşke be! Keşke! Ama değil işte... En pahalısı bu değil! Ama son derece tatlı ve güzel olduğu konusunda hepimiz hem fikiriz! Bu tatlı Koton sütyenin fiyatı tam olarak 23,99TL! Şimdi tekrar deneyip en pahalıyı bulsana!

Hayır!

Hayır!

Şu rengin güzelliğine bakar mısın, sen de ona kandın değil mi? Ama maalesef, en pahalı sütyen  bu tatlış pembe sütyen değil! Bu pembe Koton sütyenin fiyatı tam olarak 27,99TL! Şimdi tekrar deneyip en pahalıyı bulsana!

Üzgünüz :(

Üzgünüz :(

Ne kadar şık ve tarz öyle değil mi? Ama en pahalı değil işte! Bu son derece tarz Koton sütyenin fiyatı tam olarak 29,99TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
856
295
199
180
140
99
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevilay

o parayla 10 tane alırım lan ben

Donnie Darko

benim giydiğim çorap bile senin sütyeninden pahalı o zaman -.-

Pasif Kullanıcı

bu site kadar genel kültürümü, bakış açımı geliştiren başka bir site görmedim. yoksa ne ilgim olurdu sütyenle falan. teşekkürler onedio, iyiki varsın:-) artı... Devamını Gör

Musa Turgut

tek derdimiz buydu zaten aq