Görüş Bildir
Haberler
Bu Sürdürülebilirlik Testinden Geçebilecek misin?

Bu Sürdürülebilirlik Testinden Geçebilecek misin?

12.04.2021 - 17:00

Gündelik yaşamında sürdürülebilirlik kavramına ne kadar dikkat ediyorsun? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne sıklıkla et tüketiyorsun?

2. Kullanmadığın kıyafetlerini nasıl değerlendiriyorsun?

3. Yemeklerini ne sıklıkla evde hazırlıyorsun?

4. Evdeki klima ve ısıtıcıyı ne sıklıkla kullanıyorsun?

5. Yiyeceklerini buzdolabında saklamak için hangisini kullanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alışveriş yaptıktan sonra, satın aldıklarını taşımak için aşağıdakilerden hangisini kullanıyorsun?

7. Çamaşır makinesini tam olarak doldurmadan çalıştırıyor musun?

8. Son olarak, bir yılda dünya genelinde ortaya çıkan atıkların yüzde kaçının geri dönüştürülebildiğini tahmin edebilir misin?

Alkış!

Dünyamız, bize sunduğu nimetleri ile korunmaya değer. Gün geçtikçe su ve diğer doğal kaynakların azaldığını, çevrenin insanoğlundan kaynaklanan sebeplerle kirletildiğini, uzun vadede dünyanın yaşaması güç bir yer halini alacağını görüyoruz. Ancak senin gibi çevre bilinci yüksek bireyler sayesinde hala umut var! Lütfen böyle devam et, çevrendeki insanları bilinçlendirmeyi de ihmal etme!

Fena değil!

Dünyamız, bize sunduğu nimetleri ile korunmaya değer. Gün geçtikçe su ve diğer doğal kaynakların azaldığını, çevrenin insanoğlundan kaynaklanan sebeplerle kirletildiğini, uzun vadede dünyanın yaşaması güç bir yer halini alacağını görüyoruz. Bunun için yapabileceğimiz en iyi hareketlerden biri, sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm gibi konulardaki eksiklerimizi kapatarak gerekli farkındalığı kazanmak. Senin de bazı şeylerin farkında olduğunu, dünyamızın geleceği için en iyisini istediğini biliyoruz. Unutma ki, güzel yarınlar için her birimize büyük sorumluluk düşüyor!

Eyvah!

Eyvah!

Dünyamız, bize sunduğu nimetleri ile korunmaya değer. Gün geçtikçe su ve diğer doğal kaynakların azaldığını, çevrenin insanoğlundan kaynaklanan sebeplerle kirletildiğini, uzun vadede dünyanın yaşaması güç bir yer halini alacağını görüyoruz. Bunun için yapabileceğimiz en iyi hareketlerden biri, sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm gibi konulardaki eksiklerimizi kapatarak gerekli farkındalığı kazanmak. Özellikle sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm gibi konulardaki farkındalığını artırmak istersen bu alanlarda araştırma yapabilir, yazılar okuyabilir, videolar izleyebilirsin. Unutma ki, güzel yarınlar için her birimize büyük sorumluluk düşüyor!

Daha sürdürülebilir bir yaşam ve daha güzel yarınlar için güzel ülkem doğa bize emanet!

Daha sürdürülebilir bir yaşam ve daha güzel yarınlar için güzel ülkem doğa bize emanet!

Ülker olarak, “Önce Ülkem, sonra Ülker” ilkesiyle “Güzel Ülkem Doğa Bize Emanet” diyoruz ve sürdürülebilirlik konusunu önemsiyoruz! #GüzelÜlkem #DoğaBizeEmanet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın