Görüş Bildir
Haberler
Bu Siteleri Size Hiçbir Yerde Söylemezler! Bilenin Paylaşmaya Kıyamayacağı 12 İnternet Sayfası

etiket Bu Siteleri Size Hiçbir Yerde Söylemezler! Bilenin Paylaşmaya Kıyamayacağı 12 İnternet Sayfası

Erkam Evlice
15.01.2017 - 16:19

İnternet, onu kullanmasını bilen için müthiş bir hazine olmaya devam ediyor. Bu web siteleri de herkesin bilmediği, bilenin ise kaybetmekten imtina edeceği türden niteliklere sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Edx.org

1. Edx.org

Dünyanın en saygın üniversitelerinden oturduğunuz yerden ücretsiz dersler almak ister misiniz? Cevabınız muhtemelen hayır ama Berkeley, Harvard, MIT gibi üniversitelerden sertifikalı olabileceğinizi söylersek, muhtemelen bir daha düşünürsünüz.

2. Radio.garden

2. Radio.garden

Radio Garden, radyo dinlemeyi sevenlere verilebilecek en güzel hediyelerden biri. Burada yerküre üzerinde gezinip dünyanın her noktasından lokal radyo istasyonları dinleyebiliyorsunuz.

3. Avesome Inventions

3. Avesome Inventions

'Yaa keşke bununla ilgili bir alet olsaydı, keşke şunun bir cihazı olsaydı' dediğiniz şeyler için Awesome Inventions hızır gibi yetişiyor. Orijinallikten kırılan eşyaların arasında gezintiye çıkmak, siparişini vermek için hiç beklemeden ziyaret edin.

4. ThinkGeek

4. ThinkGeek

ABD merkezli bir mağazalar zinciri olan ThinkGeek'i muhteşem bir web sitesi yapan şey, ürünlerini dünyanın dört bir yanına gönderiyor olmaları. Siz de çok orijinal bir Star Wars kupası ya da Harry Potter çılgını kardeşinize Mürver Asa hediye etmek istiyorsanız, hemen bir göz atın.

5. Goodreads

5. Goodreads

Kitapların IMDb'si. Goodreads, artık Amazon tarafından satın alınmış milyon dolarlık bir proje olsa da halen onu bilmeyen insanlar mevcut. Düzenli kitap okuyan, kitaplar hakkında fikir ve görüşlere ihtiyaç duyan, yıllık okuma planları belirlemek isteyen insanlar için ideal bir web sitesi burası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. WikiArt

6. WikiArt
www.wikiart.org

Sanat alanında kendini geliştirmek isteyen ama müze müze gezmek için fırsatı olmayan insanların yardımına WikiArt yetişiyor.

7. Lifehacker

7. Lifehacker

Hayat zor, ama Lifehacker varken değil. Adı gibi, life hack eden, yani yaşamlarımızda karşımıza çıkan engelleri kolaylıkla aşmamızı sağlayan binlerce tüyodan oluşuyor.

8. Stanford Felsefe Ansiklopedisi

8. Stanford Felsefe Ansiklopedisi

Hep eğlence olmaz, biraz da eğitim! Felsefe ve ilgili disiplinler üzerine çalışmalar yapan insanlar için eşine zor rastlanır kalitede bir kaynak. Üstelik Stanford Üniversitesinden.

9. Music-Map

9. Music-Map

Sevdiğiniz sanatçıyı yazıyorsunuz ve size o sanatçıya benzer müzik yapan sanatçıları söylüyor. Yeni melodiler keşfetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir proje!

10. Whathappenedinmybirthyear.com

10. Whathappenedinmybirthyear.com

Doğum yılımda neler oldu? Buraya sorarsanız cevabını eğlenceli biçimde veriyor. Mutlaka deneyin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Solstice Streets

11. Solstice Streets

Bulunduğunuz şehri seçiyorsunuz ve o şehirdeki en iyi gün doğumu ve gün batımı manzaralarının olduğu noktaları sizin için haritada işaretliyor. Güneşe yüzünü dönmeyi sevenlere!

12. Star Wars Intro Creator

12. Star Wars Intro Creator

Bu basit ve kullanışlı site, kendi Star Wars kayan yazılarınızı oluşturmanızı sağlıyor. Belki yapacağınız sunum için güzel bir giriş arıyorsunuz, ya da sadece arkadaşlarla eğlenmelik bir meşgale. İşte tam olarak bu. Bundan fazlası değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1052
279
133
60
39
31
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unknown

Uzun zamandır Goodreads'e girerim, hâlâ Türkçe kitap sayısı yeterli değil. Türklerin daha fazla ilgi göstermesi gerekiyor.

Pasif Kullanıcı

125 döler karşılığında uzay seviyedeki ingilizcemle nerden sertifika alırım diyordum.TEŞEKKÜRLER ONEDIO

kilimcinnkoroglu

1de sertifikalar ücretli olmasa mükemmel olurmuş.