Görüş Bildir
Haberler
Bu Sefer Hikaye Farklı! Aileden Zengin Olan 15 Ünlü Futbolcu

Bu Sefer Hikaye Farklı! Aileden Zengin Olan 15 Ünlü Futbolcu

Soner Çağlayan
26.11.2020 - 08:30 Son Güncelleme: 24.01.2021 - 18:16

Yoksul ailelerden gelip, sıkıntılarına rağmen başarı merdivenlerini tırmanan pek çok yıldızın hikayesini biliyoruz. Peki ya tam tersi durumda olanlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gerard Piqué

1. Gerard Piqué

Pique'nin babası Joan, başarılı bir avukat ve aynı zamanda işadamı. Annesi Montserrat ise Barcelona'da omurga sakatlıklarıyla ilgilenen özel bir hastanede yöneticilik yapıyor. Pique'nin dedesi Amador Bernabeu ise, bir dönem Barcelona Kulübü'nde yöneticilik yapmıştı.

2. Frank Lampard

2. Frank Lampard

Babası Frank Lampard Senior, West Ham United'da sol bekti ve ailesine son derece rahat hayat şartları sundu. Diğer yandan Harry Redknapp de Lampard'ın anne tarafından amcası oluyor.

Lampard, ilköğretim hayatını dünyanın en prestijli özel okullarından birisi olarak kabul edilen Essex'detki Brentwood'ta tamamlamıştı.

3. Kaká

3. Kaká

Brezilya'da yoksulluk içinden gelen birçok futbolcunun hikayesini biliriz. Ama Kaka, diğerlerinin aksine birçok imkana sahipti. Zira babası ünlü bir mühendis, annesi ise öğretmendi.

4. Robin van Persie

4. Robin van Persie

Sorunlu bir çocukluk dönemi geçiren Van Persie, birçok kez olumsuz davranışları nedeniyle okuldan atılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Varlıklı bir ailenin çocuğu olan Van Persie'nin babası Bob, sanatçı ve heykeltraştı. Annesi Jose Ras ise ressam, tasarımcı ve aynı zamanda öğretmendi.

5. Ahmed Mido

5. Ahmed Mido

Genç yaşlarındayken okul yerine sokak futbolunu tercih etti Mido. Ancak bu tercihi para için yapmıyordu. Zira babası Hossam Wasfi de bir futbolcuydu ve futbolu bıraktıktan sonra da bir seyahat acentası kurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mario Gotze

6. Mario Gotze

Götze de futbolun şanslı isimlerinden. Akademisyen olan babası Jürgen Götze, 1990'lı yıllarda Yale Üniversitesi'nde Bilgisayar Bilimleri Departmanı'nda araştırmacı görevindeydi. Uzun süredir de Dortmund Teknik Üniversitesi'nde profesör.

7. Hugo Lloris

7. Hugo Lloris

Lloris, Nice'in kalburüstü ailelerinden birisinin çocuğu. Annesi avukat, babası ise bankacı. Lloris, çocukluk yıllarında tenise başlamış ve kendi yaş kategorisinde önemli başarılar da elde etmişti. Futbola ise 13 yaşında yönelmiş.

8. Mario Balotelli

8. Mario Balotelli

Palermo'da Ganalı yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelse de, oldukça varlıklı olan ve Brescia'nın 'cennet' olarak adlandırılan Concesio bölgesinde yaşayan Francesco ve Silvio Balotelli çifti tarafından evlatlık edinildi.

9. Andrea Pirlo

9. Andrea Pirlo

Pirlo'nun babası Luigi, 1982 yılında Brescia'da kurulan büyük bir çelik fabrikasının sahibi ve Pirlo da şirketin hissedarlarından birisi.

10. Gianluca Vialli

10. Gianluca Vialli

Gianluca Vialli, 60 odalı bir şatoda doğdu. 1969 yılında birçok şirketi bulunan milyoner bir babanın oğlu olarak dünyaya gelen Gianluca artık bu şirketlerin yeni varisiydi. Çok güzel bir eğitim alacak, özel okullarda, yurtdışında okuyacak ve babasından görevi devralarak şirketlerin başına geçecekti. Babası öyle söylüyordu… Ama ne var ki onun gözünü futbol ateşi bürümüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Faiq Bolkiah

11. Faiq Bolkiah

Genç futbolcu, zenginliğini babasına borçlu. Çünkü kendisi Brunei Kralı Jefri Bolkiah'un oğlu. Brunei prensi Hassanal Bolkiah'in ise yeğeni...

12. Oliver Bierhoff

12. Oliver Bierhoff

Eski Alman futbolcu Bierhoff'un küçüklüğü de rahat geçmiş. Babası, Almanya'nın en büyük enerji şirketinin müdürü olunca rahat geçmesi de hakkı...

13. Will Hughes

13. Will Hughes

Watford'un futbolcusu Will Hughes da çocukluğunu 'elit' özel okullarda geçirenlerden.

14. Patrick Bamford

14. Patrick Bamford

İş makinesi üreticisi JCB'nin kurucusu Joseph Bamford ile akraba. Çocukluk dönemini İngiltere'nin en iyi özel okullarında geçirdi. Amerika'ya Harvard'a gitme şansı vardı ama futbolcu olmayı seçti.

15. Ciprian Marica

15. Ciprian Marica

Futbolu bırakan Marica'nın babası Mircea, oldukça varlıklı bir işadamıydı. 18. yaş gününde oğluna lüks bir spor araba almıştı. Futbol kariyerinin başlarında, varlıklı bir aileden geliyor oluşu nedeniyle kariyerinde başarılı olamayacağı şeklinde yorumlar bile yapılıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaynaklar: goal, sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
4
4
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mertens

Bizim topçularda cepleri biraz para görünce sanki hayatlarında karı görmemiş gibi, top yerine karıların peşinde koşup kariyerlerini heba ediyorlar

Burak Esmer

Bazı isimleri bilmiyordum fakat Götze balonunu nerde görsem tanırım.Bir dünya kupası maçıyla poh pohlanan balon.

BenYanki

Andre iniesta unutmuşsunuz. Ailesinin şarap fabrikaları var diye biliyorum.