Görüş Bildir
Haberler
Bu Sefer de Sony Bombaları Sızdı!

Bu Sefer de Sony Bombaları Sızdı!

Onedio Medya
25.08.2014 - 17:34 Son Güncelleme: 25.08.2014 - 19:02

Bu Sefer De Sony Bombaları Sızdı!

Tek tek internete sızan bombalara şimdi de Sony'nin iki yeni bombası eklendi!

Sony'nin iki dev ürünü şimdiden görücüye çıktı

IFA 2014'e her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz ve bu da teknoloji sektörü için yeni ürünlerin resmi olarak görücüye çıkmadan önce piyasaya sızdırılacağı dönem anlamına geliyor... İlk olarak kendisini Microsoft göstermişti; Chromecast'a benzeyeceği kuvvetle muhtemel olan bir cihazı piyasaya sızdırıldı. Hemen akabindeyse LG'nin yeni akıllı saati, farklı kaynaklar tarafından gözler önüne serildi. Şimdi mi? Şimdiyse sırada Sony var...

Bilinçli bir şekilde Facebook sayfasındaki bir görselde ortaya çıkan Akıllı Saat, aynı zamanda 7 ya da 8 inçlik bir tablet ile gözler önüne serildi. Havuz yakınında yapılmış olan çekimse kuvvetle muhtemel, üretilen yeni akıllı saat ya da bandın suya dayanaklı olduğuna işaret ediyor. Tabletinse bundan bir hafta kadar önce ilk kez sızan Xperia Tablet Z3 Compact olduğu yönünde kesin görüşler bulunuyor.

Ayrıca Sony'nin büyük ilgi göre SmartWatch 2 isimli ürünün ardından SmartWatch 3 ile karşımıza çıkması da olası zira bir internet sitesinin aybaşında yaptığı iddialı açıklamaya göre, yeni saat çok vakit kaybetmeden pazardaki yerini alacak.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/bu-sefer...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın