Görüş Bildir
Haberler
Bu Şarkılardan Dinlediklerini Seç Şu Anki Ruh Halini Söyleyelim!

etiket Bu Şarkılardan Dinlediklerini Seç Şu Anki Ruh Halini Söyleyelim!

Hangilerini dinledin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dinlediklerini seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Bu ara biraz fazla mı gerginsin sanki?

Bu ara biraz fazla mı gerginsin sanki?

Hayırdır ne oldu sana böyle? Sürekli bi tansiyonun yüksek, etrafına ateş saçıyorsun resmen! İnsan senin yanına gelmeye korkuyor. Canını sıkan bir şeyler var galiba. Olsun! Canını sıkan bir şeyler hep olur. Önemli olan bu anlarla baş etmeyi öğrenebilmek. Neyse ki sen de yavaş yavaş öğreniyorsun :)

Aman aman nedir bu neşe?

Aman aman nedir bu neşe?

Ne kadar güzel bir enerjin var senin! Etrafına sürekli pozitiflik yayıyor, kahkahalarınla girdiğin her ortamı anında enerjinle dolduruyorsun! Galiba bu ara işler gayet yolunda senin için, küçük sıkıntıların olsa da onları kafaya takmıyor hayatını yaşıyorsun! En güzelini yapıyorsun güzel dostumuz, aman nazar değmesin! Yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın :)

Canını sıkan birşey mi var? Baya durgunsun!

Canını sıkan birşey mi var? Baya durgunsun!

Son zamanlarda biraz fazla sakin ve durgun gibisin. Hatta etrafındakilerden “Bir şeyin mi var?” sorularını çok duyduğunu tahmin ediyoruz! Ama bizce sendeki bu durgunluk sıkıntıdan değil, sadece sakinsin işte. Dingin diyelim biz ona. Kafan rahat, çok şey düşünmüyor, sadece sakin kalmaya çalışıyorsun. Kendini uzun bir kafa tatiline çıkarmış gibisin yani. Hem şimdiye kadar çok düşünmenin ne faydasını gördük ki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
132
47
36
25
21
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Bu ara biraz fazla mı gerginsin sanki? Bu ara mı? Hep...

Oya İnce

HAYDAAA, GERGİN DEĞİLİM YAA...SAÇMALAMIŞSINIZ....

Gizem Yenikler

Aman aman nedir bu neşe? Ne kadar güzel bir enerjin var senin! Etrafına sürekli pozitiflik yayıyor, kahkahalarınla girdiğin her ortamı anında enerjinle dold... Devamını Gör