Görüş Bildir
Haberler
Bu Resmen Karma! Avladıkları Hayvanlar Tarafından Avlanıp Ölen Avcılar

Bu Resmen Karma! Avladıkları Hayvanlar Tarafından Avlanıp Ölen Avcılar

Avcılık her ne kadar büyük bir insanlık ayıbı olsa da hala pek çok kaçak avcı, hayvanları kendi evlerinde öldürüp keyif alabiliyor. Durum böyle olsa da 'ava giderken avlanma' sözünün hakkını verecek olayları sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Claude Kleynhans

1. Claude Kleynhans

Claude Kleynhans, kıtada yıllarca kaçak hayvan avlayan Güney Afrikalı bir ödül avcısıydı. Her avında %100 başarı garantisi veren Kleynhands bu başarısı ile övünse de 2018 yılında çıktığı bir bufalo avında bu ünü sona erdi.

22 Mayıs'ta Kleynhans, Güney Afrika'nın kuzeyindeki Limpopo Eyaletinde bir Afrika bufalosunu vurarak öldürdü, ancak bufaloyu araçlarına yükleyip kutlama yaparken, öldürdüğü bufalonun dahil olduğu sürü tarafından saldırıya uğradı. Bufalonun boynuzlarını kasıklarına saplayıp, femoral arterini kesmesinin ardından Kleynhans orada öldü.

2. Tanımlanamayan ceset

2. Tanımlanamayan ceset

2019'da Güney Afrika'daki Kruger Ulusal Parkı'ndaki korucular, park alanında insan kafatası ve bir çift pantolon keşfetti. Gergedanları avladığından şüphelenilen bir adama ait olduğu düşünülen kalıntıların bir aslan sürüsü tarafından yutulmadan önce bir fil tarafından öldürüldüğüne inanılıyor.

Kalıntıları bulunan adamın ortakları, keşiften kısa bir süre sonra korucular tarafından tutuklandı ve daha sonra bir fil tarafından saldırıya uğradığında bir gergedanı yakalamaya çalıştıklarını açıkladı.

3. Aslanlar tarafından karşılanan kaçak avcılar

3. Aslanlar tarafından karşılanan kaçak avcılar

Bir grup kaçak avcı 2018'de Sibuya Av Hayvanları Koruma Alanı'na gizlice girdiğinde gergedan avlamaya çalışıyorlardı, ancak altı aslandan oluşan bir grup onlara gergedanlardan önce ulaştıkları için bu aslanların akşam yemeği oldular.

4. Scott Van Zyl

4. Scott Van Zyl

Scott Van Zyl uzun zamandır timsah avcısıydı. Hayatının çoğunu Zimbabve-Güney Afrika sınırında aşağı yukarı hayvan avlayarak geçirdi, çocuklarını ve müşterilerini ava çıkardı ve sık sık hayvanları öldürme izni aldı. Ancak 2017'de son avına gitti. Birlikte seyahat ettiği yerel iz sürücü, Zyl'in köpekleri kampa yalnız döndüklerinde ve ayak izleri nehir kıyısında bittiğinde bir şeyler olduğunu anladı. Bazı araştırmalardan sonra, Zyl'in kalıntıları avladığı timsahlardan birinin içinde bulundu.

5. Theunis Botha

5. Theunis Botha

Eğitimli tazılarla leoparları avlaması ile tanınan Theunis Botha, 2017 yılında ölmekte olan bir filin üzerine düşmesi sonucu öldü. Botha av esnasında fillere odaklandı ve misafirlerine gerçek bir av safarisi yaşatma fırsatının heyecanını yaşadı ama onun uzmanlık alanı büyük kedilerdi. Botha ölmeden önce yerden kalktı, fakat fil yere yığılınca onu ezerek öldürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vladimir Markov

6. Vladimir Markov

Vladimir Markov, 1997 kışında Rusya'nın uzak doğu bölgesinde kaplan avlarken, bir kaplanı vurup yaraladı, avını alıp diğer kaplanı ölüme terk eden Markov, bunun büyük bir hata olduğunu sonra anladı. Yaralı kaplan Markov'u kamarasına kadar takip etti, onun gibi kokan her şeyi yok etti ve sonra Markov'un geri dönmesini kapının yanında bekledi. 12 ila 48 saat sonra Markov'un geldiğini gören kaplan, Markov'u bir çalılığa sürükledi ve yedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
54
17
5
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedat Yılmaz

Diğer avcıların da bir an önce tükenmesi dileğiyle...

favilla favilla

Heeec üzülmedim darısı tüm matadorlarin başına

Deli Desidero

Ava giden avlanır vesselam 😏