Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Girdabı Testi Senin Kişiliğini Ortaya Çıkarıyor!

etiket Bu Renk Girdabı Testi Senin Kişiliğini Ortaya Çıkarıyor!

Ayşe Korkmaz
09.03.2016 - 18:21

Şimdi renklerin içine dalmanı ve sana hissettirdiklerini, düşündürdüklerini dürüstçe söylemeni istiyoruz! Bakalım karakterini doğru tahmin edebilecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk girdabımızda seni en çok çeken renk hangisi oldu?

2. Peki bu görselin sol mu yoksa sağ kısmına mı gözün daha çok takıldı?

3. Buraya bakarken böyle içinde kımıl kımıl olan duygu?

4. Bu böyle çok şey gibi, nasıl deseeeeem...

5. Bu görseli anlatan bir kelime seçmeni istiyoruz senden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıradaki görselimiz tüm kalbi kırıklara... Şaka şaka! Sevdin mi bu gif'i, ne düşünüyorsun?

7. Son olarak burada ne görüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilgeliğin Yılmaz Bekçisi!

Bilgeliğin Yılmaz Bekçisi!

Senin ruhun her zaman etrafındakilerden daha sakin olmuş. Çünkü sen hep önce düşünüp sonra hareket etmeyi seven birisin. Aklını ön planda tutarsın bu yüzden de etrafındaki herkesin bir numaralı danışmanısın, bu seni zaman zaman bunaltsa da bu senin gücün, yapacak bir şey yok! Karşılaştığın zorlukları olgunluğunda aşıyor, yaptığın her hatadan hatta doğrudan da ders çıkabiliyorsun. Senin önünde diz çöküp tövbe istiyor, saygıyla selamlıyoruz.

Harikalar Diyarı'nın Yaratıcısı!

Harikalar Diyarı'nın Yaratıcısı!

Senin yaratıcılığının önüne hiçbir şey ama hiçbir şey geçemez! Beyninin sağ kısmı resmen durmaksızın çalışmaya programlanmış! En kritik anlarda söylediğin bir yorum ya da yaptığın bir hareket, herkesin aklını başından alıyor resmen. Çünkü sen farklısın herkesten, kimse bunu inkar edemez! İnsanlarla bir araya gelmeye ve onlarla fikirler üretmeye bayılıyorsun. Ortaya çıkarttığın her şeyden beslenen birisin. Bu enerjin hiç tükenmesin, hiç!

Duygusallığın Vücut Bulmuş Hali!

Senin inanılmaz duyarlı oluşun ve empati kurabilme yeteneğin hep ''Ya birilerini kırarsam?'' düşüncesini doğurmuş sende. Bu yüzden oldukça hassas bir yapıya sahipsin. Ama bu hassaslığını hep çevrendeki insanlara korumak için kullanıyorsun. Bu kadar iyi niyeti mezara götüremezsin ki zaten, bu yüzden hep paylaşıyorsun insanlarla. Ve bil ki çok seviliyorsun :)

İki Deli Bir Arada!

İki Deli Bir Arada!

Sen aslında inanılmaz sıcakkanlı, etrafındaki insanlara ilgili bir insansın. İçin kıpır kıpır! Ama dönem dönem öyle bir çekiyorsun ki kendini, kimseyi dünyanın en tatlı insanı olduğuna inandıramayız işte o zaman. Bütün duygularını dipte yaşamayı seviyorsun sen, ancak o şekilde orta yolu bulduğuna inanıyorsun. Oldukça dikkat çeken bi tip olmanın sebebi de bu, gizemlisin. Gizem çözmeyi kim sevmez ki? İşte bu yüzden bazen dengesiz tarafların da olsa etrafın insanlarla dolu hep!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1831
488
270
201
91
78
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nyks

Harikalar diyarının yaratıcısı! Eeheh biliydim böyle olacaanı -.-

ZESO

İki Deli Bir Arada!--Sen aslında inanılmaz sıcakkanlı, etrafındaki insanlara ilgili bir insansın. İçin kıpır kıpır! Ama dönem dönem öyle bir çekiyorsun ki ke... Devamını Gör