Görüş Bildir
Haberler
Bu Nostalji Testine Göre Yaşını Söylüyoruz!

etiket Bu Nostalji Testine Göre Yaşını Söylüyoruz!

Ayşe Korkmaz
21.04.2016 - 17:55

Seni gene zamanda yolculuk yapmaya davet ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, Power Rangers'ın lideri kimdir söyle bakalım.

2. Telekutu programının sunucusu kimdir?

3. Şimdi söyle bakalım hiç siyah önlük giydin mi?

3. Şimdi söyle bakalım hiç siyah önlük giydin mi?

4. Şahane Pazar'dan bildiğimiz güzelimiz kimdir peki?

5. Eğer bir yerde ''Voltran voltran voltran!'' nidasını duyarsan cümleyi nasıl tamamlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu programın ismini hatırlayan elime mum diksin!

6. Bu programın ismini hatırlayan elime mum diksin!

7. Öykü Serter'in sunduğu programlardan en çok izlediğin hangisiydi?

8. Nostalji testi Pokemonsuz olmaz! Hangisi ''efsanevi Pokemon'' olarak sınıflandırılabilir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

38 Yaşındasın!

38 Yaşındasın!

Verdiğin cevaplara göre senin sağlam bir 80'ler çocuğu olduğunu söyleyebiliriz, sokaklarda oyun oynamanın, siyah önlükle kan ter içinde eve dönüşlerin insanısın! Psikopatlık seviyesindeki şarkı sözlerine maruz kalmış olsan da her şeyin daha samimi olduğu o zamanları özlüyorsun diyebiliriz! O güzel insanlar, çizgifilmler, şarkılar atlarına binip gittiler ama sen gene de hatıralarını kaybetme!

33 Yaşındasın!

33 Yaşındasın!

Sen 80'leri de 90'ları da görmüş efsane bir nesilin ürünüsün! Hem nostaljinin dibini yaşayan hem de değişen çağa tanıklık edebilen birisin diyebiliriz senin için. Senin için ölümler ''Kar Beyaz'', ilişkiler ''Delikanlı'' gibi yaşanır. Barış Manço'yla büyümüş, iyi bir çocuk olmaya kendini adamışsındır. Hala hasreti bitmeyen çocukluğunu sana da az da olsa tekrar yaşatabilmişizdir umarız!

27 Yaşındasın!

27 Yaşındasın!

Sen tam bir 90'lar çocuğusun! Pazar geceleri Parliament Sinema Kulübü'yle eşsiz bir genel kültür oluşturduğun, Bizimkiler karakterlerinin her biri sanki komşunmuş gibi yaşadığın efsane bir zaman diliminde yaşadın. Sana bir şey söyleyelim mi? 2000 doğumlu çocuklar şu an Lise 2. sınıftalar... Bu gerçekle yüzleşirken umarız testimiz de sana keyif vermiştir!

25 Yaşındasın!

25 Yaşındasın!

Sen 90'ların başında doğduğun için bütün o nostalji ruhunu damarlarında hisseden ama bir yandan da 2000'lere selam çakan birisin. Tasolarını hala gözyaşları içinde hatırlayacak hatta saklayacak kadar seviyorsun çocukluğunu, MSN'de online olarak sevdiğin kişinin ilgisini çekmeye çalıştın yıllarca! Hala eskidiğini düşünmüyorsun belki, evet, çok da gençsin ama teknoloji senden daha hızlı ilerliyor malesef!

21 Yaşındasın!

21 Yaşındasın!

Senin yaşın hem 90'ları hem 2000'leri takip etmeye çok müsait harika bir yaş diyebiliriz! Nostaljiden geri kalmadığın gibi yeni düzene de ayak uydurmayı başarabilmişsin. Odanda ''Go Girl'', ''Salsa'', ''Tempo'' posterleri eksik de olmamıştır kesin senin. Her anahaber bülteninden önce pembe diziler izledin, Fox Kids senin hayat damarlarından da biriydi hatta!  Tam kararında doğmuşsun anlayacağın, hiçbir şeyden eksik kalmamışsın!

17 Yaşındasın!

17 Yaşındasın!

Daha 17 dediğimiz kişi sen olsan gerek, çok küçük bir yaş gibi görünse de aslında sen 90'ların sonunu ucundan görmüş, milenyumun kalbine doğmuş birisin. Tasoların olmasa da bayblade oyuncakların, dokunmatik telefonların hayatımıza girmeden önceki zamanı az da olsa hatırlıyorsundur. Değişen dünyaya en iyi sen tanıklık ettin ama yaşın küçük diye takmadılar çoğu zaman seni ama biz unutmadık seni koca yürekli liseli!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1225
703
271
175
147
142
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın