Görüş Bildir
Haberler
Bu Mürekkep Testiyle En Nefret Ettiğin Şeyi Söylüyoruz!

Bu Mürekkep Testiyle En Nefret Ettiğin Şeyi Söylüyoruz!

Trex
01.10.2015 - 15:34

İsviçreli psikiyatrist Hermann Rorschach tarafından bulunan ve mürekkep testi olarak da bilinen Rorschach testi, kişinin bilinçaltını ortaya seren bir testtir. Bu dünyaca ünlü teste göre sen en çok neyden nefret ediyorsun?

Not: Bu test, bütün testlerimizde olduğu gibi eğlence amaçlı üretilmiş olup, testin hiçbir şekilde bilimsel dayanağı yoktur! Gerçek Rorschach testi için lütfen yetkin kişilerden, psikologlardan destek alın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1)

1)

2)

2)

3)

3)

4)

4)

5)

5)
İçeriğin Devamı Aşağıda

6)

6)

7)

7)

8)

8)

9)

9)
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanlar!

İnsanlar!

İnsanları seni o kadar bunaltmış ki imkanın olsa insanlarla iletişim kurmazsın. Her yerdeler ve insana hayatı zindan edebiliyorlar. Elbette aralarında iyileri de var ama çoğunluk sıkıcı ve insanı doğduğuna pişman ediyor. Bazen elinde sihirli güçler olsun istiyorsun ve canını sıkan insanları sosyal medyada olduğu gibi BLOKLAMAK istiyorsun. :)

Lafını bölen insan!

Lafını bölen insan!

İletişim bir sanattır. Konuşma adabı ise büyüdükçe öğrenilir. Ama bazı GEVEZELER hiç öğrenemiyor ve her konuşmaya atlıyorlar, lafını bölüyorlar. İşte bu insanlardan nefret ediyorsun. Tabi bu o insanların her şeyi senden daha iyi bildiklerini düşünmelerinden de kaynaklanıyor. Bu çok bilmiş her lafa atlayan, bir konuşma sırasında sık sık lafını bölen  insanlar hayatında olmasa daha kaliteli bir yaşamın olacağı kesin.

Karşında cak cuk sakız çiğneyen insan!

Karşında cak cuk sakız çiğneyen insan!

Al işte! Dünya üzerinde en nefret edilesi insanlar listesine bir numaraya yazılabilecek insan tipi budur. Ağızlarını sağa sola bükerek dudaklarını süzerek tükürüklerini köpürdeterek insanın sinirlierini zıplatan bu insan türünün hala var olması insanlığın onbinlerce yıllık medeniyetleşme sürecinin defosudur. Bu insanlardan nefret ediyorsun ve bitsinler istiyorsun. Bitmiyorlar!

De'yi ayıramayan insan!

De'yi ayıramayan insan!

Okul yıllarında ''İyi de bunlar gerçek hayatta ne işimize yarayacak?'' diyen insanlar bunlardır. Bu insan günlük yazışmalarında de ekini nerede ayırıp nerede birleştireceğini bilemezler ve senin sinirlerini hoplatıyor, düzeltme isteği duyuyorsun.

Toplu taşımada ter kokan insan !

Toplu taşımada ter kokan insan !

Dünya üzerinde hayatı başka insanlara kısa süreli de olsa zindan etmeyi kendine görev edinmiş insanlar vardır. Bu cins genellikle erkektir ve deodorant kullanmak gibi bir alışkanlıkları yoktur. Toplu taşımada insanlara yaşattıklarının farkında olmayan bu tip insanlar senin en nefret ettiğinin insan tipi. Senden uzak Allah'a yazık olsunlar!

Ağzını şapırdatan insan!

Ağzını şapırdatan insan!

Uzaylılar gelse önlerine atacağın ilk insan modeli bunlar olur! Herhangi bir şey yerken çıkardıkları ses yetmezmiş gibi ağızlarının içini sana göstermekten zevk alırcasına bakışları illallah dedirten bu model seni hayattan soğutuyor. Bu model genellikle ağzını da koluyla sildiği için senin nefretini kazanmış durumdalar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
396
214
98
88
63
56
12