Görüş Bildir
Haberler
Bu Mürekkep Testine Göre Senin Bilinçaltında Hangi Meslek Yatıyor?

etiket Bu Mürekkep Testine Göre Senin Bilinçaltında Hangi Meslek Yatıyor?

Yung Boş Ada
15.02.2016 - 19:08

Bu mürekkep testine göre acaba bilinçaltında hangi meslek yatıyor, sen aslında hangi mesleği yapmalısın? Öğrenmek için yapman gereken tek şey testi çözmek! Hadi hemen testi çöz ve sonucunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapman gereken çok basit! Sadece sana hoş gelen kareyi seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

CEO!

CEO!

Senin bilinçaltında CEO'luk var! Bir kere sendeki azim ve çalışkanlığı başka bir meslekte harcamamalısın! En tepeye, en zirveye ulaşacağın ve orada sağlam bir şekilde kalarak gücünü herkese kanıtlayacağın bir meslek gerekiyor sana. Dahası karizman, etkileyici tavırların ve lider duruşun da adeta senin bir CEO olmak için yaratıldığının en basit örneği!

Profesör!

Profesör!

Senin bilinçaltında profesörlük var! Senin içinde insanlara yardım etmek için, onlara yeni şeyler öğretmek, tecrübelerini ve bilgilerini onlara aktarmak için yanıp tutuşan bir alev var! Bu alevi tatmin edebilecek tek meslek de elbette profesörlük! Dahası sen inanılmaz bilge ve idealist bir insansın: Yani bir profesörün olması gereken her şey!

Politikacı!

Politikacı!

Senin bilinçaltında politikacılık var! Eğer bir politikacı olsaydın kitleleri arkasından sürükleyen, birçok kişinin idolü olmuş ve dünyanın en başarılı politikacıları arasına girmiş bir politikacı olacağına şüphemiz yok! Çünkü sende bu motivasyon, bunu başarabilecek hayal gücü, kendine inanç ve azim var! Dahası; o kadar etkileyici bir ses tonuna sahipsin ki, sen konuş biz dinleyelim sadece!

Gurme!

Gurme!

Senin bilinçaltında gurmelik var! Sendeki damak tadı ve yeme aşkı kimde var bilmiyoruz! Çünkü sen yemeği doymuş olmak için değil, adeta zevk almak için yiyenlerdensin. Hatta öyle ki yemek yemek senin için adeta bir yaşam tarzı! Ayrıca sende inanılmaz bir kalite anlayışı var; bir şeye baktığın an kaliteli mi yoksa uyduruk bir şey mi anında anlıyorsun! Bu yüzden gurmelik tam senin mesleğin!

Veteriner!

Veteriner!

Senin bilinçaltında veterinerlik var! Sen adeta hayvanları insanlardan daha çok seven bir insansın. Hayvanlar senin en yakın dostların, yol arkadaşların ve daha bir sürü şey! Dahası, sen bu dünyadaki en merhametli, en sevgi dolu ve yardımsever insanlardan birisin. Kurtardığın her bir hayvan için içinde oluşacak o mutluluğu bir düşünsene! Ayrıca sen inanılmaz cesur bir insansın; bu sayede bir kaplana bile yaklaşırken hiç tereddüt etmezsin.

Ressam!

Ressam!

Senin bilinçaltında ressamlık var! Çünkü sen dünyayı hepimizin gördüğünden çok daha farklı bir şekilde görüyorsun, adeta senin yaşadığın dünya ile bizimkisi çok farklı. Bu yüzden kendi renkli dünyanı bizimle paylaşmalısın. Dahası, içindeki hayalperest ruhu, yaratıcılığı ve tutkuyu en güzel şekilde değerlendirebileceğin tek meslek bu! Çok başarılı olacağına hiç ama hiç şüphemiz yok!

Sporcu!

Sporcu!

Senin bilinçaltında sporculuk var! Çünkü senin içinde asla dinmeyen bir enerji ve hareketlilik var: Bunu da en güzel değerlendireceğin yer kesinlikle spor! Dahası sen inanılmaz derecede disiplinli ve tuttuğunu koparan bir insansın. Kendine bir hedef koyar, bu hedefe giden yolları en ince ayrıntısına kadar belirler ve o hedefe kilitlenir, elde edene kadar da asla pes etmezsin!

Tiyatrocu!

Tiyatrocu!

Senin bilinçaltında tiyatroculuk var! Bir kere senin içinde asla büyümeyen bir çocuk ve bu çocuğun asla dinmeyen bir neşesi var: Bu neşeyi de olabildiğince çok insana ulaştırmak, herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturmak istiyorsun. Bunu da yapabileceğin en güzel yer elbette tiyatro sahnesi! Dahası, sen inanılmaz samimi ve sempatik bir insansın. Seni tanıyan adeta hayran kalıyor, çok seviyor seni. İçten ve doğal tavırlarının da bunda etkisi büyük tabii ki! Bu yüzden seni izlemek için can atacak olan binlerce izleyicini bi düşünsene!

Biyolog!

Biyolog!

Senin bilinçaltında biyologluk var! Sen bir kere inanılmaz meraklı bir insansın; merak ettiğin şeyleri anında araştırır, üzerine konuşmalar yapmak ister ve elinden geldiğince çok şey öğrenmeye çalışırsın. Ayrıca doğaya ve canlılara karşı inanılmaz bir merak ve öğrenme arzusu var içinde: Bunu da yapabileceğin en güzel meslek elbette biyologluk! Çok başarılı bir biyolog olacağına hiçbir şüphemiz yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2790
975
338
219
199
183
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Birik

"Su aygırına tecavüz eden orangutan gördüm orada." :D

Pasif Kullanıcı

korsan taksicilik

Defne Türe

yöh o ne amk :D asadsfdf