Görüş Bildir
Haberler
Bu Kuantum Testi Senin Seksüel Gücünü Ortaya Çıkartıyor!

etiket Bu Kuantum Testi Senin Seksüel Gücünü Ortaya Çıkartıyor!

Seksüel gücünü mü merak ediyorsun? O zaman bu kuantum testi tam sana göre. Hemen testi çöz ve seksüel gücünü öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi ayda doğdun?

2. İsminde kaç tane sessiz harf var?

3. Doğum yılındaki son iki rakamın toplamı tek mi çift mi?

4. Hangi yıllarda doğdun?

5. Sayısal zekaya mı sahip olduğunu düşünüyorsun yoksa sözel zekaya mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Adında aşağıdaki harflerden herhangi biri mevcut mu?

6. Adında aşağıdaki harflerden herhangi biri mevcut mu?

7. Son olarak soyadında aşağıdaki harflerden biri var mı?

7. Son olarak soyadında aşağıdaki harflerden biri var mı?

%0 - %20 arası!

%0 - %20 arası!

Senin seksüel gücün %0 - %20 arasında. Öyle aklı fikri pek sekste olan bir insan değilsin. Senin için hayatta daha önemli şeyler mevcut. Seksi asla ama asla hayatının merkezine koymuyorsun. Eline, diline ve özellikle beline oldukça hakim bir insansın. Bu da seni hayatta başarılı kılan özelliklerden bir tanesi.

%21 - %40 arası!

%21 - %40 arası!

Senin seksüel gücün %21 - %40 arası. Yani senin için seks olsa da olur olmasa da olur. Daha başka önceliklerin mevcut bu hayatta. Önce onları halledeyim, işlerimi bitireyim, düzenimi kurayım sonra olur olur hem de pastanın çileği olur diyenlerdensin. E bu işlere fazla kafa yormadığın için de diğer şeylerin üstesinden kolaylıkla gelebilen bir yapın var.

%41 - %55 arası!

%41 - %55 arası!

Senin seksüel gücün %41 - %55 arası. Tam olarak ortalama bir insansın. İstekli, hevesli fakat yeterliliği tartışılır. Neyse sonuç olarak öldürmese de süründürmüyor. Zaten ortalama bu şekilde olduğu için karşı taraf da doğal olarak buna alışkın ve çok da problem etmiyor. Sonuç olarak azıcık aşım ağrısız başım diyerek yuvarlanıp gidiyorsun.

%56 - %70 arası!

%56 - %70 arası!

Senin seksüel gücün %56 - %70 arası. Ortalamanın üzerinde bir seksüel güce sahipsin. Bu da seni ilişkilerinde bir adım öne çıkartıyor. Tabii ki çok iyi, süper demek değil bu ama potansiyel mevcut. Rahatlıkla seksüel gücünü daha üst seviyelere taşıyabilir ve elde edilmek için peşinden koşulan insan olabilirsin.

%71 - %80 arası!

%71 - %80 arası!

Senin seksüel gücün %71 - %80 arası. Bu da oldukça iyi. Sonuç olarak ağzı salyalı bir seks düşkünü değilsin ama senin hayatında kesinlikle önemli bir yeri var. Hem de ortalama bu kadar düşükken sen mükemmel olmasan bile oldukça talibin mevcut. Çünkü iyisin. İyileri bulup seçmek zordur. Birazcık çabayla mükemmele yakın bir seviyeye ulaşman işten bile değil.

%81 - %90 arası!

%81 - %90 arası!

Senin seksüel gücün %81 - %90 arası. Kabul etmemiz gereken bir gerçek var ki bu oldukça iyi bir sonuç. Yüz binlerce rakibini bir anda arkanda bırakmışsın ve zirveye doğru emin adımlarla koşuyorsun. Zirvede olmak için pek de uzun bir yolunun kaldığını söyleyemeyiz. Bir iki küçük adımla rahatlıkla zirvedesin.

%91 - %100 arası!

%91 - %100 arası!

Senin seksüel gücün %91 - %100 arası. Tek kelimeyle harika. Adeta güneş gibi parlıyorsun bu konuda. Zirveye çıkmışsın, bayrağını dikmişsin ve inmeye de hiç niyetin yok oradan. Doğal olarak parmakla gösterilen birisin. Herkes kulaktan kulağa seni anlatıyor. Namın almış yürümüş daha ne olsun!

%110!

%110!

Senin seksüel gücün %110. Tam anlamıyla tövbe estağfurullahlık bir performans. Senin paçalarından libido akıyor libido. Senin görünce gözlerimiz fal taşı gibi açıldı. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz gerçekten. Alkışlarla uğurlamaktan başka bir şansımız yok.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
573
405
307
138
69
44
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jesse Pinkman

Sex anında matematik-edebiyat mi yapıyoruz sayısal sözel ne arkadaş ?

Atsız

Dağı taşı sikesin var,şişme karı sitesi verdi.

ugur catan

Senin seksüel gücün %21 - %40 arası.Bende diorum neden hiç seks yok.Meğer sevmiomuşum :D