Görüş Bildir
Haberler
Bu Kışın Sıcacık Trendi: Boğazlı Kazakları Nasıl Giymeli?

Bu Kışın Sıcacık Trendi: Boğazlı Kazakları Nasıl Giymeli?

Makyaj.com
07.12.2015 - 11:37

Boğazlı kazaklar bu sezonun yıldızlarından. Oldukça şık olmasının yanı sıra hem boynumuzu daha uzun göstermemizi hem de boynumuzun bu soğuk günlerde sıcacık kalmasını sağlıyor. Geçen kıştan beri çok trend olan bu kazaklar önümüzdeki yıl da kış gardırobumuzun vazgeçilmez bir parçası olacak! Ama boğazlı kazakları en havalı ve cool şekilde nasıl giymeli? İşte bu sorunun cevabı yazımızın devamında...

Cool görünüm: Çabasız şıklık

Bu görünümü her zamanki moda kuralıyla sağlayabilirsin: zıtlıklar her zaman işler! Boğazlı kazakların görkemli tarafını biraz azaltmak için daha sportif bir görünüm deneyebilirsin. Mesela boyfriend kot pantolonların, taytların, kot eteklerinle giyip spor ayakkabılarınla görünümü tamamlayabilirsin. Büyük boy boğazlı kazağın altına, bol paçalı bir pantolon giyerek de rahat ama şık bir görünüm oluşturabilirsin.

Sofistike görünüm: 70'lerden ilham al

Eğer 70'lerin kıyafetlerini çok beğeniyorsan, bu tavsiyemizi çok beğenebilirsin! Bedene oturan boğazlı kazakları kalem eteklerin ve stilettolarınla, kare topuklu, orta uzunluktaki çizmelerle deneyebilirsin. Bembeyaz, boğazlı, bol kazağını asimetrik kesimli eteklerinle de kullanıp, kırmızı rujunla görünümünü tamamlayabilirsin!

Seksi görünüm: Çarpıcı kombin

Birisi seksi mi dedi? Boğazlı kazakları doğru şekilde kombinlediğinde kışa çekici bir dokunuş sağlayabilirsin! ''Kazakla nasıl çekici görünüm sağlanabilir ki'' diye sakın düşünme! Bol kazağını mini eteğinle, dizüstü çizmelerinle ve elbise olarak kullanarak harika bir kış ''look''u oluşturabilirsin.

Bu kış boğazlı kazaklarla sıcacık ve çok canlı geçecek gibi görünüyor!

Bu görünüm için:

Maybelline New York Color Sensational Ruj 547 Pleasure Me Red

Daha fazlası için tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
53
11
7
6
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın