Görüş Bildir
Haberler
Bu Kez Şiddet İki Hekim Arasında

Bu Kez Şiddet İki Hekim Arasında

Dişhekimi Haber
30.05.2015 - 01:24 Son Güncelleme: 30.05.2015 - 11:49

Bu Kez Şiddet İki Hekim Arasında

Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'nde görevli Diş Hekimi E.Ö. ile Diş Hekimi B.Ö. arasında hasta bakma tartışması yüzünden çıkan kavgada kan aktı.

Acil Servis'e kaldırılan iki doktor, birbirinden şikâyetçi oldu.

Daha çok doktor ile hasta arasında çıkan tartışma ve kavgalarla gündeme gelen hastaneler, bu kez iki doktorun hasta bakma kavgasına sahne oldu. İstanbul Okmeydanı Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'nde hasta bakma kavgası yüzünden birbirine giren iki doktor yaralandı. Doktorlar birbirlerinden şikâyetçi olunca olay adliyeye taşındı.

İstanbul Okmeydanı Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesinde görevli E.Ö., hastalık sebebiyle rapor bir süre rapor aldı. Hastalarına ise diğer diş hekimi doktorların bakması gerekiyordu. Fakat aynı hastanede görevli doktor B.Ö. işten kaçtığını iddia ettiği E.Ö.'nün hastalarına bakmadı. Diğer diş hekimleri ise E.Ö.'nün hastalarını muayene ederek oluşabilecek mağduriyeti engelledi. İzin sonrası hastaneye dönen E.Ö., hastalarına bakmayan B.Ö.'yü lafla iğneleyince zaten uzun süredir araları bozuk olan iki doktor birbirine girdi.

Laf atışması ile başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Muayenehanede yaşanan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kafası duvara vurulan doktor E.Ö., yaralanırken diğer doktor B.Ö., burnundan ve gözünden yara aldı. Kavga yaşandığı sırada olay yerine çağırılan özel güvenlik görevlileri ve diğer doktorlar müdahale etti.

Doktorlar İçin Soruşturma Başlatıldı

Birbirlerini karşılıklı şekilde darp eden iki doktor, baygınlık geçirdi. İki doktor da Okmeydanı eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil bölümüne kaldırıldı. Tedavilerinin ardından darp raporu alan iki doktor, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Alınan ifadelerinin ardından birbirlerinden karşılıklı şikâyetçi olan iki doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: http://www.dishekimihaber.net/index.p...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın