Görüş Bildir
Haberler
Bu Kez de Beşiktaş Otobüsü Taşlandı

Bu Kez de Beşiktaş Otobüsü Taşlandı

Batuhan
09.04.2015 - 16:43 Son Güncelleme: 09.04.2015 - 17:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüse Rize deplasmanı dönüşü yapılan silahlı saldırının yankıları sürerken, Beşiktaş Hentbol Takımı da Mersin'de taşlı saldırıya uğradı.

Normal sezonu lider tamamlayarak Play-Off'ta Mersin Hantaş Sportif ile eşleşen Beşiktaş Mogaz'a, Mersin'e geldiği sırada taşlı saldırı yapıldı.

Siyah-beyazlı takıma yapılan saldırıda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Beşiktaş Mogaz'ın  resmi   twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ise otobüsün arka camında kırıklar olduğu dikkati çekti.

Konuyla ilgili Haber1903'e konuşan Beşiktaş Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, ' Maç oynanırken takım otobüsümüzün camları kırılmış. Bizim için önemli olan maçtı. Güzel bir skorla ilk ayağı 1-0 geçtik. Bizlere herhangi bir zarar gelmedi. Sporseverlere yakışmayacak şekilde tribünlerde küfürler oldu' dedi.

Beşiktaş Hentbol Şubesi Menajeri Berk Karahan ise Fanatik'e yaptığı açıklamada, 'Maç öncesi ve maç sırasında Beşiktaş aleyhine tribünlerden aşırı küfür oldu. Maç esnasında da yaşları 18'i geçmeyen taraftarların dışarıda bekleyen takım otobüsüne taşlı saldırıda bulundu. Polis ekipleri karşılaşma anında salonda bulunmuyordu. Saldırı olayı yaşandıktan sonra emniyet güçleri olay yerine geldi' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın 47-32'lik skorla kazandığı karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı oyuncuların büyük moral bozukluğu yaşadığı öğrenildi.

Fanatik

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/bu-kez-de-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0