Görüş Bildir
Haberler
Bu Kadının Vücudundan Sinek Çıkıyor!

Bu Kadının Vücudundan Sinek Çıkıyor!

ilgincbirbilgi.com
20.08.2014 - 12:02 Son Güncelleme: 20.08.2014 - 14:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'da bir buçuk yıl önce bahçede temizlik yaptıktan sonra vücudundan sinek larvaları çıkmaya başlayan kadına 'miyaz' (sinek hastalığı) teşhisi konuldu. Vücudundan sinek çıktığına kimsenin inanamadığını belirten M.K., veteriner hekime bile gittiğini ancak derdine bir çare bulamadığını söyledi.

Evli ve iki çocuk annesi olan 43 yaşındaki M.K., bundan yaklaşık bir buçuk yıl önce evlerinin önündeki bahçeyi temizledikten bir hafta sonra vücudunun ısırıldığını hissetti.

Karınca ya da sinek olabileceğini düşünerek banyo yapıp kıyafetlerini değiştiren M.K.'nin vücudundaki ısırılma hissi bir türlü geçmedi.

Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne giden M.K.'ye doktor uyuz teşhisi koydu. Doktor ilaç verip bir hafta sonra geçmezse yine gelmesini istedi. Ancak M.K. ilaçları kullanmasına rağmen rahatsızlığından kurtulamadı.

Bunun üzerine tekrar gittiği doktor, ruh sağlığı hastanesine gitmesi önerisinde bulundu.

M.K. vücudu ısırıldığında o bölgeyi kaşıdığında sinek larvalarının çıktığını fark etti. Bunu bir kabın içine koyup sakladığında larvanın siyah sineğe dönüştüğünü gördü. M.K. bunun üzerine bir cildiye doktoruna giderek larvaları ve sineği gösterdi ancak doktora bunların vücudundan çıktığına inandıramadı. Doktor larvaların da deri parçası olduğunu ya da ip olduğunu söyleyerek kadını ruh sağlığı hastanesine yönlendirdi.

**Haberin devamı için : http://www.ilgincbirbilgi.com/ilginc-haberler/bu-kadinin-vucudundan-sinek-cikiyor.html**

Kaynak: http://www.ilgincbirbilgi.com/ilginc-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın